Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Formació

MasterClass de Passing a Cànon amb Dani "Fausto"

Companyia:
Escola de Circ Rogelio Rivel
Inici:
17 de maig de 2013 - 16:00h
Final:
18 de maig de 2013 - 14:00h
Adreça:
C/ Portlligat 11-15
Lloc:
08042 Barcelona
Preu:
60

Divendres 17 de maig, de 16 a 20h, i diumenge 18 de maig, de 10 a 14h

Contingut:

Un curs que explora les possibilitats creatives del sistema de notació Site-Swap, concretament de la transformació de Préchac, per generar patrons de malabars en parella o grup mai vistos.

La transformació Préchac és un mètode per transformar patrons de malabars d’una sola persona en una gran varietat de patrons de passing. De fet, cada truc individual es pot transformar en molts patrons col·lectius diferents.

Aquests patrons es denominen “simètric-alterns” o patrons “a cànon” ja que cada malabarista realitza la mateixa seqüència de moviments, però no alhora, sinó de manera alterna. Aquesta eina, combinada amb llançaments al voltant del cos, possibilita la generació de trucs originals completament nous, amb un estalvi de temps i energia, comparant-ho amb el clàssic mètode d’assaig-error.

Dirigit a parelles artístiques o companyies ja establertes que treballin i estiguin pensant en treballar malabars. És necessari saber malabars i conèixer els principis bàsics de notació Site-Swap. L’exploració va dirigida al treball escènic.

Les explicacions inicials es faran amb boles, però la idea és que cada parella o companyia pugui treballar amb qualsevol element que pugui ser llençat i recollit (maces, cèrcols, cordes, ukeleles, ...).

Sobre el Dani:

Daniel Sánchez Rodríguez és malabarista i acròbata professional, músic i actor accidental. Destaquen, entre els seus espectacles, Flash!, Malabreikers, Ciclones o Colores, a banda de les col·laboracions amb Gandini Juggling i la seva última proposta artística: el duo de passing La Mambo Star.
També ha impartit classes de malabars i realitzat tutories i coreografies a les escoles de circ Rogelio Rivel (Barcelona), Circus Space (Londres) i Carampa (Madrid), a banda de nombrosos cursos i tallers per a associacions de malabaristes espanyoles i europees.

Places limitades

Assegurança obligatòria de 10€

Enllaços relacionats