Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres APCC

Trobada de formadors de circ

Companyia:
Comissió de formació de l'APCC
Inici:
4 de maig de 2013 - 11:00h
Final:
4 de maig de 2013 - 14:00h
Adreça:
Escola Rogelio Rivel i Ateneu Popular 9 Barris (C/portlligat 11-15)
Lloc:
Barcelona
Preu:
Entrada lliure amb inscripció prèvia

La Comissió de Formació de l’APCC organitza el proper dissabte 4 de maig una trobada adreçada a formadors de totes les disciplines de circ. La Trobada serà d’onze del matí a dues de la tarda i tindrà lloc a l’Escola de Circ Rogelio Rivel i l’Ateneu Popular 9 Barris que col•laboren a la iniciativa tot cedint els seus espais.

Els objectius de la trobada són conèixer i debatre les necessitats del sector, elaborar un cicle de formació de formadors a partir de les necessitats que plantegin els formadors, engegar una sèrie de trobades entre formadors d'una mateixa disciplina circense i crear mecanismes per intercanviar metodologies i materials pedagògics, establir col•laboracions i enriquir-se mútuament tot compartint experiències.

Després de la benvinguda els formadors treballaran en grups segons les tècniques (aeris, acrobacia, malabars, equilibris sobre objectes, equilibris acrobàtics i clown/ teatre). Després es farà la posada en comú i les conclusions. Per acabar qui vulgui podrá compartir el moment de dinar tot portant menjar i begudes.

Per participar-hi, només cal omplir la fitxa d’inscripció

Formació de formadors 2013 amb Isabelle van Maele Formació de formadors 2013 amb Isabelle van Maele