Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres

5è En Ebullició: Elles fan circ

Companyia:
Ingrid Berman i Ayelén Cantini (direcció artística), Asvin López (perxa xinesa), Elena Zanzu (trapezi volant), Maria Villate (contorsió i dansa), Florinda Flürst (roda cyr), Mari Paz Arango (trapezi volant), Irene Estradé (corda llisa)
Inici:
14 de juny de 2013 - 21:00h
Final:
14 de juny de 2013 - 22:00h
Adreça:
La Central del Circ Parc del Fòrum de Barcelona. Moll de la Vela 2
Lloc:
Sant Adriá Besòs
Preu:
8€ normal
Descompte:
6€ reduïda (per a menors de 14 anys, per les persones sòcies de l’APCC, i usuaris i usuàries de La Central del Circ)

Divendres 14 de juny a les 21h, La Central del Circ acull En Ebullició, la mostra de companyies residents de La Central del Circ que va ja per la seva cinquena edició. Peces curtes i espectacles en procés de creació, números ja enllestits i d'altres que necessiten posar-se davant del públic. En aquest cas, les protagonistes seran les dones qui faran, en paraules de la directora artística, Ingrid Esperanza Berman “del circo nuestra casa y del cuerpo nuestra herramienta de creación”.


 Ingrid Berman i Ayelén Cantini (direcció artística), Asvin López (perxa xinesa), Elena Zanzu (trapezi volant), Maria Villate (contorsió i dansa), Florinda Flürst (roda cyr), Mari Paz Arango (trapezi volant), Irene Estradé (corda llisa) i Alexandre Guitart (música)

Entrada: 8€ normal 6€ reduïda (per a menors de 14 anys, per les persones sòcies de l’APCC, i usuaris i usuàries de La Central del Circ. Entrades a la venda dues hores abans de l’inici de l’espectacle

Confirmeu la vostra assistència trucant al 93 356 08 90 o enviant un correu electrònic a activitats@lacentraldelcirc.cat

Aforament limitat!

Enllaços relacionats