Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres APCC

UP! Cabaret de circ amb Cie. Morosof i Los Santos

Companyia:
Cie. Morosof i Los Santos
Inici:
28 de juny de 2013 - 21:00h
Final:
28 de juny de 2013 - 22:00h
Adreça:
La Central del Circ Parc del Fòrum de Barcelona. Moll de la Vela 2
Lloc:
Barcelona
Preu:
8 euros

El cabaret serà una mostra de 2 companyies que han treballat i treballen a La Central del Circ

Companyia Morosof
Formada per Rafael Moraes i Blancaluz Capella el 2006, guanyen amb la seva primera creació, “Prochain”, el premi Jeunes Talents Cirque 2006.
Han treballat també amb la Compagnie HVDZ i Zimmerman & Deperrot. El 2011 estrenen la seva obra “Eppur si muove”, espectacle on aprofundeixen sobre el concepte de l'acrobàcia aèria acoblada a l'escenografia.
Aquest divendres 28 es podrà veure el seu espectacle “2 & 1/2” que va merèixer la medalla de bronze en el "29ème. Festival Mondial du Cirque de Demain "

Los Santos
A partir dels objectes, les característiques i les relacions dels dos personatges Claudio Inferno i Eleazar Fanjul desenvolupen un llenguatge especial i propi en què trobem circ minimalista, ball d’objectes i teatre de l’absurd. L'espectacle “Invocando a los Santos” està dirigit per Karl Stets.
Claudio Inferno és músic, acròbata, ballarí, clown, actor polifacètic. Entre altres ha treballat als espectacles “Llits” i “Plecs”, vistos al Teatre Nacional de Catalunya.
Baltasar Fanjul és un artista argentí format en múltiples disciplines del circ. Ha treballat sol i en diverses companyies de sala i carrer. El seu espectacle “El señor de las bombillas” ha voltat festivals d’arreu.

El Cabaret estarà presentat per Jorge Albuerne.
En acabar hi haurà servei de bar i sopar.

Enllaços relacionats