Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Formació

Campaments de Circ

Companyia:
Associació Esplai de Circ - Encirca't
Inici:
12 d'agost de 2013
Final:
17 d'agost de 2013 - 18:00h
Lloc:
Llinars del Vàlles

 L’associació Cultural Esplai de Circ ofereix...

                  CAMPAMENTS DE CIRC a Llinars del Vallès!!!!

Sis dies al camp aprenent a fer sorprenents acrobàcies, construint al teu propi material i vestuari de circ, fent jocs en un entorn natural i creant un espectacle de circ!

L’objectiu del campament és viure la vida d’un circ durant una setmana, espectacle final inclous... Per fer això, no nomes tindrem que aprendre a fer malabars, volar a sobre del trapezi i desafiar l’equilibri, paral·lelament construirem el nostre propi material, fabricarem el nostre vestuari i inventarem la historia que volem contar i els personatges que la viuran!

El repte més important d’aquesta experiència  és col·laborar per viure una experiència única individual i de grup, que vol transferir coneixement i deixar una empremta en els alumnes, en els formadors i en els espectadors, perquè recordin que són capaços de qualsevol cosa, sobretot amb la participació íntegra i global del seu cos i de la seva imaginació.

CAMPAMENTS ... al Vallès Orientala la vela de circ ubicada a la Casa de Colònies Mogent de Llinars del Vallès (http://www.maristes.cat/mogent/).

INFO I INSCRIPCIONS:

demana informacions a info@encircat.org o als telèfons 622472711 (Serena) o 606288459 (Andrea).

Enllaços relacionats