Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

"Post-clàssic" de Tortell Poltrona a Terrassa

Companyia:
Tortell Poltrona
Inici:
29 de setembre de 2013 - 18:00h
Final:
29 de setembre de 2013 - 19:00h
Adreça:
Centre Cultura Terrassa Rambla d'Egara, 340
Lloc:
Terrassa
Preu:
9 euros Súpers entrada gratuïta

Tortell Poltrona, un dels pallassos precursors en la renovació d’aquest ofici, és un clown amb una contundència artística destacable. Un pallasso que transmet tendresa, que combina innocència i trapelleria, un artista carismàtic que desprèn naturalitat.

“Post-Clàssic” no és cap nou espectacle, ni cap superproducció del món del circ. Just al contrari. Aquest és un espectacle vibrant que recopila i fa memòria. Una funció plena d’esquetxos que han fet escola. Esquetxos que són una estampa d’un circ ben particular. “Post-Clàssic” és el recopilatori d’èxits del pallasso més cèlebre que aquest país té en actiu. El pallasso que ens ha ensenyat i ens ensenya a fer riure amb la senzillesa més pura.

Tortell Poltrona porta l’estètica clàssica del pallasso, a la vegada que vigila i vetlla per reinventar-la, per mostrar al públic una funció que es mou entre l’essència del circ i la modernitat de l’ofici de clown. Un espectacle per a tots els públics, que compagina una escenografia alegre i divertida amb un guió carregat d’ironia i sarcasme, on infants i adults semblen trobar-se còmodes.

Així doncs, poc més d’una hora per gaudir d’humor sense impureses. Una mica més de seixanta minuts per deixar-se anar i fruir de l’univers creat per en Tortell Poltrona, un pallasso sense fronteres. “Post-Clàssic”… Què bèstia!
 

Foto: Ros Ribas Foto: Ros Ribas