Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Ètica de Patricia Pardo a Mar del Plata

Companyia:
Patrícia Pardo
Inici:
11 d'octubre de 2013
Final:
11 d'octubre de 2013
Adreça:
IX FESTIVAL IBEROAMERICÀ
Lloc:
MAR DEL PLATA

La base estètica del treball beu del número clàssic clown “cap sobre safata” per vomitar, a més, un discurs delirant sobre ètica versus moral i sobre creació versus determinisme.

Després, mentre tatuen Patrícia, dirigirà una classe d'escriptura, i el públic produïrà definicions oximoròniques d'amor, infidelitat, solitud o dignitat.

"Haurien d’empressonar els professors que ens lligen resums de Rousseau? Es pot identificar amb la mateixa claredat un orgasme d’un comportament ètic? Pot la creació allunyar-nos del determinisme i apropar-nos a la dignitat? Pot algú amb l’estòmac ple donar-nos lliçons? Si la societat no vol delinqüents i els policies els arresten, la societat vol policies?"

Patrícia Pardo investiga la coexistència entre l’expressió circense tradicional i el llenguatge contemporani: gags clàssics però també imatges metàfora; habilitat i humor no només com a finalitat sinó com a mitjà; ficció i realitat; transgressió però fragilitat.

“Els personatges que confegeix Patrícia Pardo són bèsties com la vida mateixa. I divertits. I malparlats. I punks, surrealistes, patètics, sentimentals. I més coses. En fa plastilina. Metàfora.” (Núria Cadenes, El Temps)