Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Ricky, el profesor de tenis a l'Antic Teatre

Companyia:
Jose Luis Redondo
Inici:
30 de novembre de 2013 - 21:00h
Final:
1 de desembre de 2013 - 21:00h
Adreça:
Antic Teatre Verdaguer i Callís, 12
Lloc:
Barcelona
Preu:
6 euros 3 euros infants

Durada: 50 min

Horaris

Dissabte: 21:00

Diumenge: 20:00
És ros, esportista, fort, ràpid, bonic, àgil, seductor, famós ..... o almenys això creu ell!! Ricky era un tennista professional d'elit, ara és un professor de tennis molt particular que tractés de demostrar tot el seu talent i les seves grans capacitats mitjançant una classe de tennis magistral amb tot el seu públic.
En aquest espectacle basat en l'humor, Ricky utilitza diferents tècniques de circ com els malabars o la parada de mans en cadires per intentar que el públic l'estimi tant com ell vol el seu esport: wl tennis

José Luis Redondo és Diplomat i Llicenciat en Ciències de l'Activitat física i l'Esport i ha estudiat diferents tècniques de circ com aeris, equilibris, malabars, acrobàcia i clown a l'Escola de Circ Carampa (Madrid, 2004-05) i ha continuat els seus estudis de circ a l'Escola de Circ Criollo ( Buenos Aires, 2005-06).

Entre altres premis, Jose Luis Redondo ha rebut el 2012 el "Premi especial del Públic " al V Festival Internacional de Circ d'Albacete així com el premi que atorga el "Club de Pallassos Espanyols i Artistes de Circ " pel seu treball com a clown amb "Ricky, el Professor de tennis" en el mateix Festival.