Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres APCC

Xerrada gratuïta sobre la cooperativa de circ La Bonita

Companyia:
LaBonita Cooperativa d'artistes
Inici:
11 de febrer de 2014 - 12:00h
Final:
11 de febrer de 2014 - 14:00h
Adreça:
La Central del Circ Parc del Fòrum
Lloc:
Barcelona
Preu:
Gratuït

La Cooperativa LaBonita SCCL és una societat civil que aspira a satisfer necessitats comunes de manera eficaç, rendible i productiva. Ofereix els serveis de gestió de contractació, assessorament laboral, administratiu i jurídic; assegurança de responsabilitat civil amb opcions a assegurança d'accidents. El seu objectiu és crear un pont de connexió entre els socis, enfortir-se com comunitat i crear vincles d'intercanvi, donar suport a projectes o iniciatives col.lectives, defensar els interessos professionals dels associats i constituir un canal de difusió i comunicació més complet.

LaBonita serà presentada per les seves impulsores, Manuela Gracián i Natalia Garcia, aquest dimarts 11 de febrer a les 12h a La Central del Circ, dins d'un cicle sobre les cooperatives d'artistes organitzat per l'APCC que tindrà lloc durant tres dimarts del mes de febrer.

La xerrada és d'accès lliure i està adreçada tots els professionals de les arts escèniques interessats en conèixer les cooperatives d'artistes. es demana inscripció prèvia en aquest link