Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Xerrada

Xerrada gratuïta sobre la cooperativa d'artistes Coop de circ

Companyia:
Coop de Circ Cooperativa d'artistes
Inici:
18 de febrer de 2014 - 12:00h
Final:
18 de febrer de 2014
Adreça:
La Central del Circ Parc del Fòrum
Lloc:
Barcelona
Preu:
Entrada gratuïta

Coopdecirc és una cooperativa de treball associat, és a dir, és una associació autònoma de persones que s’han agrupat voluntàriament per satisfer les seves necessitats i aspiracions econòmiques, socials i culturals comuns, mitjançant una empresa de propietat conjunta i de gestió democràtica. El seu objectiu és donar una rendibilitat econòmica i social als projectes artístics dels socis i crear un teixit cooperatiu entre els socis i altres cooperatives. Decideixen en assemblea el seu camí un cop al mes i parlen contínuament de la nostra situació econòmica i social, equilibrant la viabilitat econòmica del projecte amb les necessitats dels membres i els més amplis interessos de la comunitat.
 

Alguns dels seus membres explicaran els seus serveis i projectes aquest dimarts 18 de febrer a les 12h a La Central del Circ, dins d'un cicle sobre les cooperatives d'artistes organitzat per l'APCC que tindrà lloc durant tres dimarts del mes de febrer.

La xerrada és d'accès lliure i està adreçada tots els professionals de les arts escèniques interessats en conèixer les cooperatives d'artistes. Només es demana inscripció prèvia en aquest link