Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Capas al Centre Cultural de Terrassa

Companyia:
Companyia de Circ "eia"
Inici:
23 de març de 2014 - 18:00h
Final:
23 de març de 2014 - 19:00h
Lloc:
Terrassa
Descompte:
Descompte del 15% en l'entrada del soci en els espectacles de circ Compra a taquilla (el mateix dia o anticipada) i per telèfon al 902 180 677 de dimecres a dissabte, de 16 a 21h Cal mostrar el carnet en recollir l'entrada
Amb petites disputes i jugant a fet a amagar, Capas ens porta a un lloc familiar fet d’encontes calorosos i festius. Les arts circenses es barregen amb la música en directe i amb la dansa en aquest espectacle ple de poesía i humor. Al ritme de batería i de càntics italians, un armari gegant i central es desplega revelant les seves múltiples capes.

La música i el moviment donen tonalitat, treballades alternativament amb energia, dolçor i autoironia. Els artistes exploren una varietat de ritmes i el potencial expressiu del gest tècnic.

Mans a mans, equilibris acrobàtics, salts mortals i piràmides humanes en moviment, els portés acrobatics es declinen sota totes aquestes possibilitats per explorer les capes de la personalitat i de la societat, oferint al mateix temps diferents claus de lectura de l’espectacle. Una pilota de futbol, una corda, uns llençols blancs o les entranyes d’un armari, són alguns dels elements que es transformen en pretext i fulcre de l’acció escènica i acrobática.

Dins dels actes del Dia Mundial del Circ 2014