Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres APCC

Pedagogia de la seguretat en la formació de circ, amb Marco Bortoleto

Companyia:
APCC · FORMACIÓ DE FORMADORS
Inici:
29 d'octubre de 2011
Final:
30 d'octubre de 2011
Adreça:
Parc del Fòrum de Barcelona. Moll de la
Lloc:
La Central del Circ
Preu:
80€
Descompte:
Socis APCC 50%

Aquest curs reflexiona i posa en pràctica la necessitat i la importància de la seguretat en el procés d’aprenentage de disciplines, així com en l’exercici de la professió d’artista de circ. Hi haurà part teòrica i, sobretot, pràctica.

Marco Bortoleto, doctor en Educació Física, és docent de la Universidad de Campinas  (Brasil), i coordinador del Grup de Recerca de les Arts Circenses (CIRCUS-FEF- UNICAMPCNPQ) de la mateixa universitat. Ha estat professor d’acrobàcia a l’Escola Rogelio Rivel (2000- 2004) i ha impartit cursos a Brasil i Espanya (Escola de Teatre
de Lleida, UB, UAB, INEFC).
Com a artista ha actuat amb companyies com Corpo Mágico, Echasse, Aerius, Cia do Circo, Alaigua Teatre, Chip Chap, etc) i a festivals arreu del món.És membre de Pallassos Sense Fronteres des de l’any 2000.

Adreçat a tothom qui es dedica a l’ensenyament de circ, principalment en els àmbits de la descoberta, aprenentatge i coneixement:professors d’escoles de circ juvenils, infantils i preparatòries, talleristes de circ de tots els nivells, docents d’educació física d’educació primària i secundària que utilitzen el circ com a eina educativa, etc.