Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres APCC

Expressió i posada en escena, amb Patrick Pinchón

Companyia:
APCC · FORMACIÓ DE FORMADORS
Inici:
16 de desembre de 2011
Final:
18 de desembre de 2011
Adreça:
Parc del Fòrum de Barcelona. Moll de la Vela 2. 08930 Sant Adrià del Besòs
Lloc:
La Central del Circ
Preu:
80€
Descompte:
Socis APCC 50%

Aquesta no és una formació per aprendre a dirigir espectacles professionals, sinó per aprendre a posar en escena números o petits espectacles de nens, adolescents o adults “amateurs” en l’àmbit escolar o extraescolar, cosa que a vegades implica la gestió de grups nombrosos i amb poca disposició de temps.

Patrick Pinchon és artista i professor d’escola materna i elemental, professor habilitat per la Federació Francesa de les escoles de circ amb el BIAC. Té experiència amb alumnes des dels 3 anys fins l’edat adulta, en l’àmbit escolar i extraescolar. Ha estat director pedagògic i animador de l’escola de circ “Cirque’en Cavale”. Des de setembre de 2006, ha treballat en diverses escoles a Florència i Valdarno (escola francesa de Florència, la llar d’infants “G. Marconi” a San Giovanni Valdarno, l’escola primària Rimaggio, l’escola intermitja Rignano Arno) i amb diverses associacions (TDS a Grassina Fuoritraccia a San Giovanni Valdarno) Institut de Duchenne a Florència (Escola Nacional d’Educació Física).

Adreçat a tothom qui es dedica a l’ensenyament de circ, principalment en els àmbits de la descoberta, aprenentatge i coneixement: professors d’escoles de circ juvenils, infantils i preparatòries, talleristes de circ de tots els nivells, docents d’educació física d’educació primària i secundària que utilitzen el circ com a eina educativa, etc.
 

Enllaços relacionats