Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres APCC

Sessió informativa sobre els ajuts a entitats sense ànim de lucre d'arts escèniques

Inici:
3 d'abril de 2014 - 10:00h
Final:
3 d'abril de 2014 - 13:00h
Adreça:
Fabra i Coats fàbrica de creació C/Sant Adrià, 20
Lloc:
Barcelona
Preu:
Gratuït

Dijous 3 d’abril a les 10h la fàbrica de creació Fabra i Coats (Carrer de Sant Adrià, 20, Barcelona) acollirà una sessió informativa sobre els ajuts del Departament de Cultura per associacions d'arts escèniques. La sessió està organitzada per l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), l’Associació de Professionals de Dansa de Catalunya (APDC) i l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), amb la col•laboració del Departament de Cultura.

Les línies de subvenció destinades a entitats privades sense finalitat de lucre que s’explicaran seran les següents:

• Subvencions per a projectes artístics de caràcter professional de formació, producció, exhibició i difusió en l’àmbit de la dansa.
• Subvencions per a projectes artístics de caràcter professional de formació, producció, exhibició i difusió en l’àmbit del circ.
• Subvencions per a projectes artístics de caràcter professional de formació , producció, exhibició i difusió en l’àmbit del teatre.
• Subvencions per a la producció municipal i l’exhibició en festivals, circuits i xarxes de difusió d’espectacles d’arts escèniques i música sense finalitat lucrativa.
• Subvencions per a les activitats de centres de creació i producció d’arts escèniques, música i arts visuals de caràcter professional en espais de titularitat pública.
• Subvencions per a projectes artístics que articulin els sectors professionals en els àmbits de les arts escèniques, la música i les arts visuals.

A la sessió es convida molt emfàticament als assistents a fer preguntes i resoldre qualsevol dubte.

La sessió és oberta a tots els professionals de les arts escèniques, i d’entrada gratuïta, però és obligatòria la inscripció prèvia aquí.