Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Vetllada de circ i Combinat de Circ 49

Inici:
5 d'abril de 2014 - 19:00h
Final:
5 d'abril de 2014 - 24:00h
Adreça:
Ateneu Popular 9 Barris C/Portlligat, 11-15
Lloc:
Barcelona
Preu:
6€

El Combinat de Circ és una de les empremptes de l’Ateneu Popular 9 Barris i una de les mostres més fidels del que és el paisatge del circ a Catalunya. Per les seves 49 edicions hi han passat molts dels artistes que conformen el sector en l'actualitat, amb la seva diversitat d'estils i tècniques.
Una forma arriscada, que suma set artistes i una directora, tancats una setmana al teatre de l'Ateneu provant de trenar diferents números per construir en un temps record un espectacle efímer, en aquest cas treballat amb la mirada musical de Clara Poch de Mumusic Circus.
En aquest cas, el dissabte, a més a més, aprofitem per convidar a presentar els seus projectes a algunes de les experiències més interessants en el moment actual al voltant del circ. I el diumenge, taller de circ.

19h Xerrada: Nous espais en el món del circ, Cronopis presenta Can Fugarolas


20h Actuacions musicals pre-combinat

21h Combinat de Circ 49. Entrada 6€/3€ menors de 14 anys

Dirigit per Clara Poch (Mumusic Circus)

Intèrprets
Juana Beltran, verticals
David Batllo, malabars
Cia. Si lo sé no me cuelgo, trapezi a tres
Odoroff, màgia
Dani Farran, música
 

El Combinat de Circ és una de les empremptes de l’Ateneu Popular 9 Barris i una de les mostres més fidels del que és el paisatge del circ a Catalunya. Per les seves 49 edicions hi han passat molts dels artistes que conformen el sector en l\'actualitat, amb la seva diversitat d\'estils i tècniques. Una forma arriscada, que suma set artistes i una directora, tancats una setmana al teatre de l\'Ateneu provant de trenar diferents números per construir en un temps record un espectacle efímer, en aquest cas treballat amb la mirada musical de Clara Poch de Mumusic Circus.
 

Dins dels actes del Dia Mundial del Circ 2014