Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Grimègies, al Temporada Alta

Companyia:
Tortell Poltrona
Inici:
21 d'octubre de 2011 - 21:00h
Lloc:
Teatre de Bescanó
Preu:
18 €

Un pallasso ha de sortir de viatge, ho vol deixar tot llest i prepara els seus trapaus amb l'afició, la laboriositat i l'alegria pròpia dels ingenus. El viatge que afronta l'haurem de fer tots en algun moment, perquè se'n va al més enllà, però això, només ho sap el públic.
Ell, Tortell Poltrona, va fent, i va compartint les seves reflexions amb els espectadors, que assisteixen divertits a l'activitat frenètica que desplega la figura tendra, entranyable i entremaliada del pallasso, que tan aviat mostra la seva cara més irreverent en ensenyar-los els seus calçotets del Barça, o exhortant-los a tirar-se pets, com el seu compromís sincer envers el món, la vida i la nostra societat. Un dels millors pallassos de l'actualitat en el nostre país relativitza i desdramatitza, a Grimègies, el tema de la mort, el tracta amb quotidianitat i molt sentit de l'humor, que és la millor manera de tractar allò que no som capaços d'entendre.

Pallasso: Tortell Poltrona . Idea original: Tortell Poltrona . Guió i direcció: Jaume Mateu . Direcció escènica: Germans Poltrona . Assessorament artístic: Claret Papiol . Direcció tècnica: Roc Mateu . Creació Sonora: Roc Mateu . Il·luminació: Quico Gutierrez . Producció: CAER Centre d'Arts Escèniques de Reus i CRAC i CRAC Centre de Recerca de les Arts del Circ.  Col·labora: Mario Gas
 

Enllaços relacionats