Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Lucy Live de Diana Gadish

Companyia:
Diana Gadish
Inici:
15 de maig de 2014 - 21:00h
Final:
18 de maig de 2014
Adreça:
Antic Teatre Verdaguer i Callís, 12
Lloc:
Barcelona
Preu:
6 €


DIANA GADISH « LUCY LIVE »
15,16 i 17 de Maig a les 21h. i 18 de Maig a les 20h.

Creació i interpretació: Diana Gadish
Asistencia artística: Amaranta Velarde i Michael Gadish
Disseny de llums: Joana Serra

Entrada: 6€

Co-producció Antic Teatre / Adriantic


L'espectacle
L'estètica de cabaret, cafè-teatre i vodevil és utilitzada com a estereotip d'entreteniment. No obstant això, el típic espectacle d'entreteniment no s'acaba de materialitzar. Lucy Pussy, la protagonista, no és capaç d'entretenir el seu públic com suposadament hauria de fer. Justament d'aquesta incapacitat sorgeix una cosa nova, un món ple de possibilitats d'acció que van més enllà del que està preestablert, de manera que es crea una atmosfera indiscernible on la precarietat acaba desvelant la seva bellesa.

Diana Gadish, es va graduar en el 2007 de S.N.D.O. (Estudis Superiors de Coreografia a Amsterdam). Des de llavors ha treballat com a intèrpret en varis projectes de dansa- teatre-performance-clown a Holanda, Suïssa, Alemanya, Àustria i Espanya. Al 2008 va començar a treballar com a clown al costat de Jango Edwards, qui li va dirigir el solo Genesis Joplin (2010), amb el que segueix actuant a Espanya i a l’estranger.
Des del 2009 al 2012 ha estat actuant en nombrosos cabarets, festivals i trobades de poesia amb números curts de clown de creació pròpia. Amb un d'ells va guanyar Primer Premi al Festival Còmic de Figueres de 2011.

Ha col • laborat amb l'escola de clown Nouveau Clown Institute, tenint així, l'oportunitat d'estudiar amb molts clowns reconeguts internacionalment (Johny Melville, Pepa Plana, Tom Greder, Jef Johnson ... entre molts altres). Actualment treballa amb companyia de clown Zinc Co.

En el camp de la docència, imparteix classes regulars i tallers de consciència corporal, clown i dansa creativa a gent de totes les edats; nens de 3-4 anys, joves i adults (actors i ballarins professionals) en diversos centres com Col • legi de Teatre (Barcelona) i Laboratori (Barcelona)