Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Formació

Tallers intensius de Circ (Juliol'14)

Companyia:
Escola de Circ Rogelio Rivel
Inici:
30 de juny de 2014 - 16:00h
Final:
18 de juliol de 2014 - 21:00h
Adreça:
C/ Portlligat 11-15
Lloc:
08042 Barcelona
Preu:
75-150

ACROBÀCIA INI amb David Marfil - Txupi (10h)

Del 30 de juny al 4 de juliol, de 19 a 21h

Taller d’iniciació als moviments bàsics de l’acrobàcia de terra. Treball de flexibilitat i preparació física. Tombarelles, verticals, ponts, rodes.

Preu: 75 €

ACROBÀCIA INT amb David Marfil - Txupi  (10h)

Del 30 de juny al 4 de juliol, de 17 a 19h

Treball de perfeccionament de l’acrobàcia de terra.. Encadenament de moviments. Treball de flexibilitat i preparació física. Palomes, rondades, flic-flacs, mortals, etc.

Preu: 75 €

ACROBÀCIA AVANÇAT amb Alberto Feliciate (12h)

Dimarts i dijous, entre  el 30 de juny i el 18 de juliol, de 19 a 21h

Des de salts bàsics a enllaços. La finalitat del curs és treballar objectius molt concrets a nivell personal. El grup, de màxim 8 alumnes, tindrà una part genèrica guiada pel professor i una altre en funció dels objectius marcats pel propi alumne.

Preu: 90 €

VERTICALS INICIACIÓ amb Enric Petit (10h)

Del 30 de juny al 4 de juliol, de 16 a 18h

Treballarem la flexibilitat i la força necessària per al treball de la tècnica. Treball de base: parada de mans, pujades, col•locació, verticals de cap, desplaçaments de pes, figures a dues mans i pujades amb força.

Preu: 75 €

VERTICALS INTERMEDI amb Enric Petit (15h)

Del 30 de juny al 4 de juliol, de 16 a 19h

Treballarem la flexibilitat i la força necessària per al treball de la tècnica. Treball de base: parada de mans, pujades, col•locació, verticals de cap, desplaçamen ts de pes, figures a dues mans i pujades amb força. Treball a un braç i diferents exercicis amb tacs i bastons (pulls).

Preu: 115 €

EQUILIBRISACROB.INT-AVamb Tomàs Cardús (10h)

Del 30 de juny al 4 de juliol, de 16 a 18h

Treballarem la base dels equilibris acrobàtics estàtics, aprofundint en el mà-a-mà i el peus-mans, per avançar cap als equilibris més dinàmics (courbette, cascade, mortal, etc). Depenent del grup, treball de banquines i equilibris en col·lectiu. Es recomana tenir base tècnica en acrobàcia i/o verticals i apuntar-s’hi en parella o trio de treball.

Preu: 75 €

TRAMPOLÍ INI-INT amb Àngel de Miguel (10h)

Del 7 a l’11 de juliol, de 17 a 19h

Figures acrobàtiques de base. Salts simples verticals arribant a salt mortal i piruetes.

Preu: 75 €

FLEXIBILITAT amb Ane Miren (10h)

Del 14 al 18 de juliol, de 16 a 18h

Aprendre a conèixer, mobilitzar i flexibilitzar cada cop més el nostre cos sense danyar ni musculatura ni ossos. És un treball que es pot aplicar a qualsevol altre disciplina: dansa, teatre, trapezi, acrobàcia, o simplement per mantenir-nos en forma i poder tenir una relació més profunda amb el nostre cos. Cada persona treballarà e funció a les seves capacitats físiques. Per cada cos, un treball.

Preu: 85 €

CONTORSIÓ amb Ane Miren (15h)

Del 14 al 18 de juliol, de 16 a 19h

Aquest taller consisteix en treballar la contorsió pura, ja sigui endavant o endarrere totes les postures possibles, des de les més simples fins les més complexes. Pels més avançats, investigació amb objectes: escala, butaca, cove, ... Que cada un porti el seu objecte per investigar.

Preu: 120 €

TRAPEZI FIX INI-INT amb Bea Contreras (12h)

Dimarts i dijous, del 30 de juny al 18 de juliol, de 17 a 19h

Introducció a la tècnica, coneixements bàsics que permetin accedir a les figures clàssiques de trapezi. Preparació física i treball en salut.

Preu: 90 €

TRAPEZI FIX INT-AV amb Pilar Serrat (18h)

Dilluns, dimecres i divendres, del 30/06 al 18/07, de 17 a 19h

Aprofundiment en la tècnica del trapezi fix, corregirem les posicions bàsiques i, introduirem figures estàtiques i dinàmiques de major dificultat. Mitjançant el joc creatiu investigarem noves figures i transicions i buscarem diferents qualitats que ens permetin desenvolupar el nostre propi llenguatge en el trapezi. 

Preu: 135 €

TRAPEZI DOBLES amb Pilar Serrat  (18h)

Dilluns, dimecres i divendres, del 30/06 al 18/07, de 19 a 21h

Figures de trapezi en parella. Dirigit tant a alumnes que volen iniciar-se en els dobles de trapezi, com a parelles que volen millorar el seu nivell en aquesta tècnica. En aquest curs aprendrem las posicions bàsiques del treball portor/àgil, figures estàtiques i exercicis dinàmics, transicions, enllaços, preparació física i treball en salut. Es recomana coneixements bàsics en tècniques aèries i venir en parella de portor/àgil.

Preu: 135 €

CÈRCOL AERI amb Bea Contreras  (12h)

Dimarts i dijous, del 30 de juny al 18 de juliol, de 19 a 21h

Introducció a la tècnica, coneixements bàsics que permetin accedir a les figures clàssiques del cèrcol. Preparació física i treball en salut. Es recomana coneixement previ de la tècnica de trapezi fix.

Preu: 90 €

CORDA I TELES INI-INT amb Antònia Ruiz (20h)

Del 30 de juny a l’11 de juliol, de 19 a 21h

Treballarem la col·locació i preparació física al terra i a l’element per aplicar-lo després a les figures, claus i caigudes. Creació de seqüències mitjançant jocs i consignes.

Preu: 150 €

CORDA LLISA ACROBÀTICA amb Emiliano Ron (10h)

Del 14 al 18 de juliol, de 19 a 21h.

Taller orientat a aerialistes professionals que vulguin perfeccionar la tècnica i a principiants que vulguin tenir una bona base, treballant la força, la resistència i la postura. Les classes estaran dividides en tres parts: preparació física al terra amb exercicis de col·locació i postura; preparació física i exercicis de força i resistència; seqüències amb figures estàtiques, dinàmiques i escapades.

Preu: 75€

PAL XINÈS INI-INT amb Jorge Albuerne (10h)

Del 7 a l’11 de juliol, de 17 a 19h

Partint d’una base tècnica (posicions bàsiques, transicions entre les diferents figures, etc) així com de sèries ja armades sobre l’aparell, es treballarà: la consciència de l’orientació del cos a l’espai respecte l’aparell, comprensió de la física de l’aparell, mètode de pujada i de  percepció del cos, punts de recolzament, introducció i desenvolupament del treball dinàmic i pautes per a la generació de frases de moviment.

Preu: 75 €

PALLASSO amb Miner Montell (10h)

Dilluns, dimecres i divendres, entre el 2 i l’11 de juliol, de 19 a 21h

El riure és la distància més curta entre dues persones. El pallasso ho ha de saber molt bé. Com el provoca? Evidentment, ho fa amb alguna cosa més que un nas vermell i una vestimenta ridícula. Té molts més recursos i tècniques. En aquest intensiu en treballarem algunes i indagarem en el nostre interior per trobar la nostra pròpia versió d'aquest personatge universal.

Preu: 75 €

ASSEGURANÇA OBLIGATÒRIA DE 10€

PLACES LIMITADES / + info a www.escolacircrr.com

Enllaços relacionats