Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

La Troba Kung Fu i Circ Cric

Companyia:
La Troba Kung Fu i Circ Cric
Inici:
20 de juny de 2014 - 21:00h
Final:
21 de juny de 2014
Adreça:
Carpa del Circ Cric Camp canal
Lloc:
Sant Esteve de Palautordera
Preu:
12€ anticipada 15€ taquilla

Joan Garriga i Tortell Poltrona, ànimes de la Troba i el Cric , treballen la proposta a partir dels temes de la Troba il·lustrant-los amb diferents tècniques de circ, és a dir:
L’art del risc, acompanyat i formant part de la rumba, cúmbia, merengue, ballenato, reaggee ... Santalegria!!. Oferint un espectacle total on les arts escèniques i la música es fonen, posant en escena i en directe, un clip a on la música porta la seva pròpia imatge.
Un concert màgic que fusiona circ i música. La Troba i el Circ Cric, el Circ Cric i la Troba, en Joan Garriga i en Tortell, en Tortell i en Joan Garriga, amb la col·laboració de tota la Troba i els artistes de circ, ens proposen un especial i singular espectacle on la barreja de música i circ crea un llenguatge encisador.
Espectacle de funambulisme musical. Hi trobareu balls de guassa, cantars de trapezi, equilibris rítmics i molta patxanga il·lusionista!.
Un Trobador i un Pallasso, acompanyats de les seves companyies, omplen de poesia l'escena i porten al públic a l’èxtasi.

La Troba Kung-Fú són: Veu i acordió: Joan Garriga. Guitarra espanyola: Miguel Serviole “Muchacho”. Baix i veus: Marià Roch. Bateria: Pep Terricabras. Guitarra elèctrica: Luís Arcos. Percussió i veus: Flor Inza. Percussió: Francisco Batista Clota “Rambo”. So i dubs: Toti Arimany. Multiinstrumentista: Pepino Pascual. Amb la col·laboració de la ballarina: Carolina.
Artistes de circ: Tortell Poltrona. Circ Los: Igor Buzato, Boris Ribas i Rosa Peláez.