Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Rococo Bananas de Los Excentricos al Corral de Comedias de Almagro

Companyia:
Los Excentricos
Inici:
24 de juliol de 2014 - 20:30h
Final:
24 de juliol de 2014 - 20:30h
Adreça:
Corral de Comedias (Plaza Mayor)
Lloc:
Almagro

Són tres, Marceline, Sylvestre i Zaza. Francesos o catalans, tant se val, perquè la seva pàtria és el món. Còmics, músics i malabaristes, Los Excéntricos formen un trio atípic que renova la figura del clown gràcies a una poètica d\\\'arrel surrealista que troba un equilibri entre la modernitat i el classicisme.


El Corral de Comedias d’Almagro es mundialment conogut per haver estat actiu, en el mateix format original durant més de 400 anys. L’edifici fou construït al segle XVII i posteriorment restaurat i rehabitilitat tal i com era : un espai únic en el món, un teatre de la época de Cervantes i Lope de Vega i inaugurat després de la rehabilitació el 29 de maig de 1955 amb “La Hidalga del Valle” de Calderón de la Barca i declarat monument històric nacional el 4 de març de 1955. A partir d’aquest moment es converteix en la seu del Festival Internacional de Teatre Clàssic d’Almagro.


La nostra representació tindrá lloc en el marc d’un homenatge al Centre de Documentació Teatral de l’INAEM dins el 37è festival de Teatre Clàssic d’Almagro.