Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Fires i Festivals

FESTICAM. Festa del Teatre i el Circ d'Amposta

Companyia:
Organitza: EtcA Escola de Teatre i Circ d'Amposta i l'ATCTE (Associació de Teatre i Circ Terres de l'Ebre)
Inici:
20 de setembre de 2014 - 11:00h
Final:
20 de setembre de 2014 - 23:00h
Adreça:
Plaça del Mercat
Lloc:
Amposta
Preu:
Gratuït

El FesticAM és la Festa del Teatre i el Circ d’Amposta que vol donar el tret de sortida del curs de l’EtcA amb entusiasme i que es celebrarà el proper 20 de setembre.
Durant tota la jornada es realitzaran diferents espectacles i activitats a la ciutat, obertes a tothom i amb tota la il·lusió de poder gaudir de tot un dia de circ i teatre.

Per inscriure’s a les classes obertes de teatre o d’slackline cal enviar un correu amb les dades personals (nom i cognom, edat, telèfon i mail de contacte) a etca.info@gmail.com.

(Donat que les places són limitades es demana el pagament de 10€ per formalitzar la inscripció, que es retornaran el mateix dia de la classe. Quan envieu el correu i, en cas que quedin places disponibles, se us facilitarà un número de compte per poder fer l’ingrés.)

Les entrades per a la Mostra d’espectacles dels alumnes de l’EtcA es podran adquirir durant el dia 20/09 a la plaça del Mercat (estand de l’EtcA), o bé a l’entrada de l’Auditori de la Fila, 45 minuts abans de començar la representació.

El programa detallat el trobareu a: http://etca.cat/altres-cursos-i-activitats/festicam/