Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Cherepaka d'Andreane Leclerc al Mercat de les Flors

Companyia:
Andreane Leclerc / Nadere Arts Vivants
Inici:
8 d'octubre de 2014 - 20:30h
Final:
9 d'octubre de 2014 - 20:30h
Adreça:
Mercat de les Flors C/ Lleida, 59
Lloc:
Barcelona
Preu:
12€

Preu socis APCC: 50% descompte per soci i acompanyant en taquilla. Més informació aquí

La contorsionista Andreane Leclerc es presenta per primer cop a Barcelona amb una peça en què du la flexibilitat del cos fins a extrems absolutament encisadors. L’artista del Quebec, un referent actual en l’art del contorsionisme, parteix en aquest treball del cos d’una tortuga i la metàfora que representa la seva closca (eterna) i la seva carn (perdurable). L’espectacle és un assaig inspirat en l’obra de Francis Bacon i concebut com un quadre escènic que pretén desconstruir l’espectacularitat de la contorsió per fer d’aquest llenguatge acrobàtic un llenguatge del cos, una matèria de representació, un guió escènic.

La presentació a Barcelona de Leclerc forma part del projecte Autopistes del Circ, una xarxa europea i nord-americana per promoure els espectacles de circ arreu del món.

Andréane Leclerc és contorsionista i va iniciar la seva carrera als nou anys, quan va ingressar a l’Escola Nacional de Circ de Mont-real. Amb disset anys va començar a fer gires amb diferents companyies de circ, sempre buscant una raó de ser a través de la contorsió. Leclerc intenta portar més enllà els límits no només del cos, sinó també de la concepció que en tenim.

Des de l’any 2006 ha dirigit i interpretat Et pourquoi pas!, Di(x)parue i InSuccube. Recentment ha creat la companyia Nadère Arts Vivants, amb la qual té previst crear noves obres. En aquest moment treballa en els projectes Mange-Moi i La putain de Babylone, a més a més de col·laborar com a intèrpret amb directors i coreògrafs com ara Angela Konrad, Peter James i Dave St-Pierre.

Idea original i interpretació Andreane Leclerc
Disseny so i il·luminació Alexis Bowles
Direcció producció i tècnica Sylvain Ratelle

 

Cherepaka Foto: Tristan-Brand Cherepaka Foto: Tristan-Brand