Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Petits prínceps de Mumusic Circus

Companyia:
Mumusic Circus
Inici:
19 d'octubre de 2014 - 18:00h
Final:
19 d'octubre de 2014
Adreça:
La Sala Ronda de la Roureda, 24
Lloc:
Sabadell
Preu:
Entrada: 8 euros Amics de LaSala i socis APCC: 6 euros

A la Clara li encanta badar i cantar melodies. Fer pampallugues amb les mans i deixar-se endur onades amunt, onades avall.... A en Marçal li agrada jugar amb instruments de música i posar-se cap per avall. Junts els agrada composar cançons i navegar d'un joc a l'altre sense ordre ni criteri. La imaginació es desplega i partir d'aquí tot el que es desitgi pot agafar vida. Fins i tot els bidons que feien de tamburet comencen a moure's i a multiplicar-se enmig del goig i el divetiment. Petits prínceps és un espectacle poètic i sensible que diverteix a petits i grans. 

MiniMuMusic és la nova branca teatral de la companyia MuMusicCircus. És un projecte artístic que neix a partir de dos propòsits aliats: les arts escèniques i la pedagogia. MuMusicCircus compta amb un alt nivell tècnic en tots els seus espectacles de circ i música, assolit gràcies a la seva formació en escoles de circ catalanes, espanyoles i franceses.
Fitxa artística
Concepció: Clara Poch / Direcció: Clara Poch i Marçal Calvet / Intèrprets: Clara Poch i Marçal Calvet / Creació musical: Marçal Calvet i Clara Poch / Escenografia i vestuari: Clara Poch, Carlos Guardis i Olivia Barcelona / Especial agraïment: Jordi Llop

Edats recomanades: 2-6 anys
 

Descompte socis APCC: 2 euros sobre el preu de l'entrada. Més informació aquí