Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Fires i Festivals

Festival Internacional de Pallassos de Cornellà Memorial Charlie Rivel

Companyia:
Diversos artistes
Inici:
13 d'octubre de 2014
Final:
19 d'octubre de 2014
Adreça:
Diversos espais
Lloc:
Cornellà de Llobregat
Preu:
`Diversos

El Festival de Pallassos és el màxim exponent a Catalunya i Espanya de la creació artística en aquest sector. Un festival que arriba ja a les seva 16ª edició i que s’ha convertit en una tradició ciutadana de la que gaudeixen milers de ciutadans i que dedica una especial atenció al públic escolar. Es tracta d’una de les poques oportunitats que tenim al nostre país de veure els millors artistes mundials en aquesta especialitat.

Després de totes aquestes edicions, el festival ha esdevingut un element identificatiu de la cultura popular de la ciutat de Cornellà, coneguda a nivell internacional com “la ciutat dels pallassos”. El Festival Internacional de Pallassos ‘Memorial Charlie Rivel’ va néixer fa 30 anys i se celebra cada dos anys des de l’anny 1984. El seu primer director va ser el reconegut pallasso Tortell Poltrona.

El Festival Internacional de Pallassos està organitzat per l’Ajuntament de Cornellà i compta amb el suport del Ministeri d’Educació i Cultura, de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.
 

Enllaços relacionats