Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres APCC

Sessió formativa Els contractes a les arts escèniques

Companyia:
APCC, ADPC, AADPC, TTP
Inici:
11 de novembre de 2014 - 10:00h
Final:
11 de novembre de 2014 - 14:00h
Adreça:
SGAE Passeig de Colom, 6
Lloc:
Barcelona
Preu:
Gratuïta pels socis. No socis: 5€

L'Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APDC) i l'Associació de Professionals de Teatre per a Tots els Públics (TTP), amb la col•laboració d’ SGAE, organitzem una jornada formativa amb l’objectiu de donar a conèixer els diferents tipus de contracte, així com la seva negociació, què fer en cap d’incompliment, etc. A banda, dedicarem part de la sessió a resoldre els dubtes concrets que tinguin els participants.

La sessió tindrà lloc dimarts 11 de novembre de 10 h a 14h a la Sala Mompou de la SGAE (Passeig de Colom, 6, Barcelona).
Hi intervindran Núria Rubio, assessora laboral de l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), Abigail Ballester, gestora cultural de Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP) i Alfred Fort, gerent de l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC).

Programa:
9:45h-10h Recepció de participants
10-12h L’ABC de la contractació:
• Què és un contracte?
• Tipus de contractes més habituals en les arts escèniques: laboral, d’actuació o bolo per a companyies, i de representació artística.
• Com negociar el contracte i les retribucions
• Models de contracte
• Què fer en cas d’incompliment de contracte
• Què ens pot suposar no signar contractes escrits
12-12.15h Pausa
12.15-13.30 Resolució dels dubtes dels assistents.

La sessió és gratuïta pels socis de les entitats organitzadores però és imprescindible la inscripció prèvia abans del 30 d’octubre. El preu per als no associats és de 5€.

Enllaços relacionats