Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Grimègies de Tortell Poltrona a Barakaldo

Companyia:
Tortell Poltrona
Inici:
1 de novembre de 2014 - 20:00h
Final:
1 de novembre de 2014
Adreça:
Juan Sebastián Elcano, 4
Lloc:
Barakaldo
Preu:
De 10€ a 15€

A partir de 7 anys

Un pallasso ha de sortir de viatge, vol deixar-ho tot llest i prepara els seus estris amb l'afició, la laboriositat i l'alegria pròpia dels ingenus. El viatge que afronta, haurem de fer tots en algun moment, perquè se'n va al més enllà, però això només ho sap el públic.

Ell, Tortell Poltrona, es prepara, i va compartint les seves reflexions amb els espectadors, que assisteixen divertits a la frenètica activitat que desplega la tendra, entranyable i entremaliada figura del pallasso, que tan aviat mostra la seva cara més irreverent en mostrar els seus calçotets del Barça , o exhortant-los a tirar-se
pets, com el seu sincer compromís cap al món, la vida i la nostra societat.

Un dels millors pallassos de l'actualitat en el nostre país relativitza i desdramatitza, a Grimègies, el tema de la mort, el tracta amb quotidianitat i molt sentit de l'humor, que és la millor manera de tractar el que no som capaços d'entendre.
"A escena, el pallasso prepara animat el seu gran viatge, la seva mort. Prepara, reflexiona i s'enfronta als contratemps. No és un adéu, és una manera d'entendre la vida, perseguint amb la tendresa i el riure uns instants d'eternitat. "

Enllaços relacionats