Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

En ebullició, Mostra de Companyies Residents a La Central del Circ

Companyia:
Diversos artistes
Inici:
22 de novembre de 2014 - 20:30h
Final:
22 de novembre de 2014 - 02:00h
Adreça:
La Central del Circ Parc del Fòrum
Lloc:
Barcelona
Preu:
8€ preu general 6€ entrada reduïda menors de 14 anys, socis/es de l'APCC i usuaris/es de La Central del Cric amb quota vigent

El proper dissabte 22 de novembre La Central del Circ obrirà les seves portes per acollir una nova edició d’En Ebullició, la Mostra de Companyies Residents que organitza de forma bianual.

La Mostra és el resultat i posada en escena d’una setmana de creació (del 17 al 22 de novembre) i una oportunitat per veure el què es cou dins La Central del Circ, un espai de creació que obre en molt poques ocasions les portes al públic.

Cada edició d’En Ebullició la dirigeix un director/a o companyia diferent i en aquesta ocasió la dirigirà Òscar Valsecchi, sota el títol SinEstesia. La sinestèsia és l’associació de sensacions o percepcions que per la seva relació no es relacionen entre sí però que els nostres sentits connecten, com escoltar les olors, veure la música o assaborir el tacte. Els sentits són els sensors que ens posen en relació amb el món i ens provoquen emocions diferents.

En aquesta línia Valsecchi treballarà aquesta edició de la mostra, interconnectant els sentits, amb els artistes Julie Bergez (contorsió), Tommaso Panagrosso (joc amb objectes), Amer Kabbani i Blito (Pablo Javier Domichovsky) (mans mans), Lucas Elias i Ania Buraczynska (perxa xinesa) de la companyia Les Sardines en boîte, Quim Giron (equilibri i contorsió) de la Companyia Animal Religion, Sira (aro) de la Companyia Capicua, amb la música de Lorenzo Azzaro (músic).

El resultat de la Mostra ‘En Ebullició’ és un espectacle que es crea fruit del treball i la improvisació d’una setmana a La Central de Circ entre diferents artistes i companyies. Un espectacle de generació immediata, on l’energia de tots els participants busca una sintonia comú per construir en pocs dies una experiència escènica fresca i única. La idea és que el treball individual de cadascuna de les propostes circenses es superi a sí mateix i es relacionin aquestes creativament les unes amb les altres, per crear un espectacle conjunt.

Amb aquest projecte, La Central del Circ vol donar visibilitat a les companyies que treballen, assagen i creen a les seves instal•lacions, com també obrir les seves portes al públic per què puguin conèixer què s’hi cou durant tot l’any.

L'aforament és limitat per tant és recomanable reservar la teva entrada prèviament: t.933560890 o info@lacentraldelcirc.cat

Enllaços relacionats