Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Formació

Taller Intensiu Simbiosi Dansa i Corda Llisa amb Toni Gutiérrez i Miquel Barcelona

Companyia:
Escola de Circ Rogelio Rivel
Inici:
22 de desembre de 2014 - 16:00h
Final:
24 de desembre de 2014 - 19:00h
Adreça:
C/ Portlligat 11-15
Lloc:
08042 Barcelona
Preu:
75

 SIMBIOSI DANSA I CORDA LLISA amb Toni Gutierrez i Miquel Barcelona

22, 23 i 24 de desembre, de 16 a 19h

Sobre el taller:

Del terra a l’aire. A través del treball físic que ens ofereix la dansa treballarem qualitats necessàries i aplicables al món de la corda. Tonicitat muscular, fluïdesa en l’articulació, eficiència en la forma… i totes les eines que ens permeti trobar aquest laboratori, que vol ser un punt de trobada entre disciplines diferents amb conceptes i entrenaments enriquidors entre sí. Centrarem les diferents sessions dels tres dies en: preparació física, tècnica i procés creatiu, des del punt de vista de la dansa, amb el Miquel Barcelona i, des del punt de vista de la corda, amb el Toni Gutiérrez.

Sobre el Toni i el Miquel:

En Toni Gutiérrez es forma en trapezi fix i com a portor de trapezi doble a l’Escola de Circ Rogelio Rivel, a càrrec de Pili Serrat i a l’estranger amb professors com Yuri Sakalov (Ecole Superieur des Arts du Cirque, Brussel·les). Més tard comença a formar-se en corda llisa, Emiliano Ron(Argentina-Espanya) i Helene Embling (NICA, Melbourne, Austràlia). Ha treballat a les companyies de circ Paper Dolls (Irlanda 2014), Silosenomecuelgo (Catalunya 2014) entre d’altres. Al 2012 crea la companyia Amnoticos  amb Phoebe Armstrong (www.amnoticos.com) i treballen per Espanya i Austràlia. Recentment creen la companyia de circ amb Asvin López, La Fem Fatal.  Pel que fa a docència; Escola de Circ Rogelio Rivel, Flying Trapeze Centre Melbourne, Gente Colgada (Barcelona), la CRICA (Manresa), Cia Passabarret (Tarragona).

En Miquel Barcelona és membre fundador i resident estable de nunArt Guinardó (www.nunartbcn.com). De trajectòria multidisciplinària, el darrer any ha presentat “IQ100” a la Sala Atrium de Barcelona i treballa regularment amb la Companyia de dansa Cobosmika. Pel què fa a la seva trajectòria, després dels seus estudis (Grau Mig Institut del Teatre i Formació per a intèrprets escènics de Company&Company) ja són 10 anys d’experiència professional en el món de la dansa: Cocoon Dance, Bonn/Alemanya 2009; Sasha Waltz&Guests, Berlin/Alemanya 2008, CCN Roubaix-Carolyn Carlson, (Lille/França 2007), entre d’altres.

Enllaços relacionats