Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Poltrona Circus a Sabadell

Companyia:
Circ Crirc
Inici:
31 de gener de 2015
Final:
1 de febrer de 2015
Adreça:
La Farandula Alfons XIII, 33
Lloc:
Sabadell
Preu:
12-15€

Hora

Dissabte a les 20.00 h
Diumenge a les 18.00 h

Durada 90 minuts

+3 anys

Tortell Poltrona, el nostre pallasso universal, arriba a LaSala com a Premio Nacional de Circo per presentar-nos un espectacle trepidant carregat de números que han fet història. Un recull dels millors esquetxos del seu repertori, emmarcats en un espectacle que conté l’essència del pallasso de sempre acompanyat d’una innovadora selecció de números de circ protagonitzats per un jove equip d’artistes.

Tortell Poltrona, un dels pioners europeus de la renovació del pallasso, és carismàtic i tendre, contundent i ferotge, amb una càrrega d’energia inesgotable que combina la innocència i la trapelleria. En trepitjar l’escena, l’espectador queda conquistat.

Fitxa artística
Idea original, Jaume Mateu / Direcció, Víctor Alvaro i Jaume Mateu / Pallassos, Tortell Poltrona, Montserrat Trias, Victor Alvaro, Jordi Saban i Luara Mateu / Artistes de circ, Boris Ribas (equilibris i acrobàcies), Rosa Pelàez (acrobàcia i corda volant), Roberto Carlos Rodrigues (acrobàcia en llit elàstic) / Músics, Kquimi Saigi (piano i teclats), Arnau Figueras (Bateria i percussió) / Direcció tècnica, Roc Mateu / Fotografia, Òscar Perales

Descompte socis APCC aquí