Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Formació

Casal de circ i dansa de Setmana Santa

Companyia:
Marta Serena i Espai Mar Gomez
Inici:
30 de març de 2015
Final:
2 d'abril de 2015 - 13:00h
Adreça:
Feliu nr 8 / 08041
Lloc:
Barcelona

CASAL DE CIRC I DANSA. SETMANA SANTA 2015.

Aquesta Setmana Santa vine al Casal de Circ i Dansa que organiza l’Espai MARGÓMEZ!

Del 30 de març al 2 d'abril de 9 a 13.00h

Casal per a nens i nenes de 6 a 10 anys.

Descobrireu tècniques com el trapezi i els malabars; fareu jocs creatius utilitzant l’expressió corporal, el teatre, els equilibris i la dansa; i us divertireu creant un espectacle final on lluïr allò que heu après!

Aquesta Setmana Santa vine a divertir-te amb nosaltres!

Lloc: Espai MARGÓMEZ

C/Feliu 18 baixos 08041 Guinardó, Barcelona

Preu: 95€ (més 10€ d’assegurança)

Inscripcions fins al 4 d’abril al 932216695 o a info@ciamargomez.com

Imparteixen:

MARTA SERENA JASSÉ

Actriu , pallassa i formadora de circ i teatre infantil i juvenil des de fa més de 20 anys. Estudia teatre de gest al Col.legi de Teatre - Bcna, i a l'Hangar des Mines – França, equilibris i trapeci al Verein für Überwindung der Schwerkraft – Berlin (VÜSCH eV) . Actúa amb LA BOIRA PIXANERA a Catalunya als anys noranta i com a ROSI la PALLASSA a Varietés i espectacles familiars a Alemanya . Treballa com a formadora, directora escènica en projectes de circ infantil i juvenil des del 2003 a Alemanya, Suïssa , França i Catalunya: Zirkus Zack – Berlin, Cirque Arbaz – Valais, Ecole le Salto – Ales , circAlins – Alins. Membre activa de l'APCC.

ISABEL BELÉN GÓMEZ-CALCERRADA CANDEL

Pedagoga en danza, procesos creativos  para niños y terapeuta gestalt desde hace 15 años. Titulada en danza clásica por el conservatorio de Valencia, danza contemporánea en el Instituto del teatro y en terapia Gestalt en el Institut Integratiu en Bcna. Trabaja como bailarina en la Cia Mar Gómez, Danat dansa, y Cesc Gelabert en bcna . Se dedica a impartir clases danza creativa para niños desde un punto de vista gestáltico desde el año 2000 en el conservatorio de Aleia,escuela Eulalia Blasi y el Casinet de Hostafranc en Barcelona.