Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Black & Blue amb Ricardo Cornelius i Cristi Garbo a La Circoteca

Companyia:
Ricardo Cornelius i Cristi Garbo
Inici:
20 de març de 2015 - 20:00h
Final:
20 de març de 2015
Adreça:
La Circoteca Ctra.Alcover
Lloc:
Valls
Preu:
Taqilla inversa

El proper divendres, dia 20, a les vuit del vespre, Circoloqui a La Circoteca!

En aquest cas, La Circoteca es convertirà en un petit teatre i obrirà les seves portes per viure una experiència de pallassos diferents, pensada per un públic de totes les edats i heterogeni.

Tan el mexica Ricardo Cornelius com Cristi Garbo, a qui el públic coneix sobretot per ser la mà dreta als escenaris del prestigiós clown nord-americà Jango Edwards, aposten per un pallasso provocador i dolç alhora.

Sinopsi:
Black & Blue són Ricardo Cornelius i Cristi Garbo. Dos clowns que actuen com si fossin cantants i músics. O és a l'inrevés? Bé, què pot succeir quan una grandiosíssima diva de music hall anomenada Blue es troba amb un cavallerosíssim músic de cabaret anomenat Black?
El mínim és que s'uneixin en un espectacle que fusiona música i comèdia per mitjà de les seves excentricitats. O és a l'inrevés? Explosiu popurri de gèneres musicals des del blues al cha-cha-chá, caòtic estira i afluixa en el qual el més harmoniós serà… el riure del públic.
Amb tots vostès, en concert desconcertant: Black & Blue.

L'aforament és molt limitat i es recomana reserva d'entrades a circoteca@passabarret.com.

El preu? Molt fàcil: a la gorra (o 'pay after show', com preferiu), que significa que es paga en sortir de la sala, un cop valoreu el cost del què heu vist i quant us ha agradat.
 

 

Enllaços relacionats