Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Formació

Tallers intensius de Nadal a la Rogelio Rivel

Companyia:
Rogelio Rivel
Inici:
27 de desembre de 2011
Final:
5 de gener de 2012
Adreça:
Portlligat 11-15 08042
Lloc:
Barcelona

VERTICALS INICIACIÓ-INTERMEDI
amb Quim Girón (8h)
Del 27 al 30 de desembre, de 19 a 21h
Quim Girón és ex-alumne de l’Escola de Circ Rogelio Rivel i després d’una estada a l’Escola Lido de Toulouse, estudia actualment a la Universitat de Dansa i Circ d’Estocolm.
Treball de base: parada de mans, agrupats, col•locació. Verticals amb tacs i amb pulls.
Preu: 60 €


FLEXIBILITAT I CONTORSIÓ
amb Ane Miren
Ane Miren va formar part de les primeres promocions de la Rogelio Rivel i tant abans com després del seu pas per l’Escola de Circ ha exercit com a contorsionista professional.
Els darrers anys ha inclòs la formació entre les seves prioritats.
+ info a http://anemiren-kontorsioan.blogspot.com/
 

FLEXIBILITAT I ESTIRAMENTS (8h)
Del 2 al 5 de gener, de 17 a 19h
Aquest taller consisteix en aprendre a conèixer, mobilitzar i flexibilitzar cada cop més el nostre os sense danyar ni musculatura ni ossos. És un treball que es pot aplicar a
qualsevol altre disciplina: dansa, teatre, trapezi, acrobàcia, o simplement per mantenir-nos en forma i poder tenir una relació més profunda amb el nostre cos. Cada persona treballarà e funció a les seves capacitats físiques. Per cada cos, un treball.
Preu: 60 €
 

CREACIÓ EN CONTORSIÓ (12h)
Del 2 al 5 de gener, de 17 a 20h
Aquest taller consisteix en treballar la contorsió pura, ja sigui endavant o endarrere totes les postures possibles, des de les més simples fins les més complexes. Investigació amb
objectes: escala, butaca, cove, ... Que cada un porti el seu objecte per investigar.
Preu: 90 €
 

CÈRCOL AERI INICIACIÓ-INTERMEDI
amb Beatriz Contreras (8h)
Del 27 al 30 de desembre, de 19 a 21h
Beatriz Conteras és professora de trapezi a l’Escola de circ  Rogelio Rivel, de l’Escola Infantil de Circ de l’Ateneu Popular de 9Barris i d’altres tècniques aèries en diferents centre de Barcelona.És integrant de la companyia "levelaberintolerabil". Introducció a la tècnica, coneixements bàsics que permetin accedir a les figures clàssiques del cèrcol. Preparació física i treball en salut. Es recomana coneixement previ de la tècnica de trapezi fix.
Preu: 60 €
 

CORDA AÈRIA INTERMEDI-AVANÇAT
amb Emiliano Ron (8h)
Del 2 al 5 de gener, d’11 a 13h
Emiliano Ron practica acrobàcia aèria des del 2002. Ha volat amb diferents companyies i fins i tot en circs tradicionals. S’ha format amb diversos mestres (Fill de Block, Terry Crane, Valerie Dubourge, Brice Porquet). Dicta classes i seminaris de teles, corda i trapezi a vàries escoles d’Argentina i, actualment, al Circ Petit (Pineda de Mar). Taller orientat a aerialistes professionals que vulguin perfeccionar la tècnica i a principiants que vulguin tenir una bona base, treballant la força, la resistència i la postura. Es treballarà en petits grups, avaluant així el nivell de cada alumne i dotant-lo de les eines necessàries segons el seu nivell. Les classes estaran dividides en tres part: preparació física al terra amb exercicis de col·locació i postura; preparació física i exercicis de força i resistència; seqüències amb figures estàtiques, dinàmiques i escapades.
Preu: 60 €
 

PERXA XINESA
amb Jeremias Faganel
Jeremias Faganel és un artista de circ que va començar la seva formació el 1997a l’Escola de Circ La Arena (Argentina). Més tard es va especialitzar en Perxa Xinesa, Perxa Pendular
i Roda Cyr realitzant cursos i seminaris intensius a diferents institucions nacionals i internacionals. Després de treballar a diferents espectacles i companyies, actualment integra la companyia de Circ-teatre "Call me Maria", dirigida per Adrián Schvarzstein i Sergi Estebanell.
+ info a http://jeremiasalboroto.blogspot.com/
 

PERXA XINESA INICIACIÓ (8h)
Del 2 al 5 de gener, de 17 a 19h
Moviments i posicions bàsiques sobre la perxa xinesa, pujades, baixades i algunes de les seves variants.
Preu: 60 €
 

PERXA XINESA INTERMEDI-AVANÇAT (8h)
Del 2 al 5 de gener, de 19 a 21h
Creació de petites rutines i seqüències, combinacions i enllaços, exercicis de força, girs, moviments dinàmics i escapades.
Preu: 60 €
 

ASSEGURANÇA OBLIGATÒRIA DE 10€
CAL ABONAR L’IMPORT TOTAL DEL TALLER PER TENIR PLAÇA
PLACES LIMITADES

Enllaços relacionats