Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Taller

Circ en família a La Circoteca

Companyia:
Pasabarret
Inici:
5 d'abril de 2015 - 11:00h
Final:
5 d'abril de 2015 - 13:00h
Adreça:
Ctra. Alcover, 8
Lloc:
Valls
Preu:
€€inclou a un adult i un infant, i un euro de més per cada “membre extra” de la família.

Aquest proper diumenge, 1 de març, La Circoteca de Valls tornarà a omplir-se amb la que s’ha convertit en una de les activitats familiars més destacades de les que ofereix la companyia de circ vallenca Passabarret al seu propi centre. El “Circ en família” és un taller de gran format que es posa al servei de les famílies perquè pares i fills puguin aprendre conjuntament diferents tècniques de circ. La passada edició, feta el primer diumenge de febrer, va reunir a més de 75 persones, omplint l’espai de gom a gom.

Cada any, La Circoteca realitza tres Circ en família, tot coincidint amb el primer diumenge de cada mes, de febrer a abril.

Aquesta proposta està dirigida a tot tipus de famílies i grups, i es fa en horari de matí, de 11h a 13h. El preu de l’entrada és de cinc euros, que inclou a un adult i un infant, i un euro de més per cada “membre extra” de la família.

Qui s’hi vulgui apuntar pot fer-ho adreçant-se a la companyia (per telèfon, o mitjançant el web de la companyia o les xarxes socials) i reservant, doncs es tracta d’una activitat amb molta afluència i l’aforament és molt limitat. La puntualitat és imprescindible.
 

Enllaços relacionats

Circ en família a La Circoteca Circ en família a La Circoteca