Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Girovago e Rondella i Baró d'Evel Cirk Cie al festival Circ Cric del Montseny

Companyia:
Girovago e Rondella i Baró d'Evel Cirk Cie
Inici:
1 de maig de 2015 - 19:30h
Final:
1 de maig de 2015 - 21:00h
Adreça:
Circ Cric Camp Canal, s/n
Lloc:
Sant Esteve de Palautordera

Dos parelles, dos universos, dos espectacles

19.30h GIROVAGO E RONDELLA presenten MANOVIVA (Itàlia)

No només veuran a uns boníssims artistes actuant, sinó que l'espectacle és una autèntica meravella d'aquesta companyia ja mítica que va néixer a Grècia i es va formar com a companyia familiar ambulant recorrent les costes de Grècia i Turquia. Avui resideix a Itàlia, en una població prop de Roma.
Manoviva es fonamenta en l'evolució del titella clàssic, un teatre de titelles de figura on les mans, sense paraules, expliquen històries, creant un univers únic. En la nostra era tecnològica, Manoviva fa redescobrir l'experimentació i l'ús de les mans de forma lliure, expressiva i creativa, convertint un espectacle en tot un joc on fins i tot s'ensenya al públic a moure els dits de forma independent. Així neix Manoviva, quan l'art i la creativitat es transformen en instrument didàctic i terapèutic.
Un espectacle senzill que no obstant això traspúa per tots els porus sofisticació, art i el pòsit d'anys d'ofici. Intimista i d'alt voltatge poètic.
Un muntatge absolutament nou que impactarà per la seva habilitat. Marco Grignani i Federica Lacomba són els seus dos artífexs, autors i únics manipuladors.

BARO D’EVEL CIRK CIE presenta
EL BUIT DE L’ALTRE (França/Catalunya)

El buit de l'altre El món d’en Blai Mateu Trias i Camille Decourtye de nou al Montseny, en un paratge que coneixen bé i rodejats d’artistes amics i companys.
Ens presenten un duet íntim en una posada en escena minimalista i nua. “El buit de l’altre” serà una experiència, un viatge a través de l’univers complex de la parella. Una relació en moviment perpetu amb els alts i baixos d’humor, d’amor… Un moment únic fet per l’ocasió utilitzant matèries i materials de la seva trajectòria.
Els projectes de Baro d’ Evel neixen de l’ impuls cap a la frontera improbable entre l'íntim i la gesta. Cada projecte està pensat com una partitura sonora, i el cos, com una pintura, immersió.
El llenguatge de Baro Evel és el moviment, l'acrobàcia, mitjançant el compromís del cos, i l’entrenament diari. El ritme, la veu, el so, té un lloc important en el procés de l'escriptura, per tal de col·locar la musicalitat en el cor de l'acció i crear un informe directe i sensible.
Investigació, experimentació, improvisació són processos mai esgotats per a Baro d’evel cirk companyia.