Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Casal

Casal de circ - La gent petita

Companyia:
Marta Serena , Maria CAvagnero i Gente Colgada
Inici:
20 de juliol de 2015
Final:
31 de juliol de 2015 - 13:00h
Adreça:
C/ Espronceda
Lloc:
Barcelona
Preu:
105 € / setmana

Casal d'estiu de CIRC per a Nens i Nenes

2 torns: 20-24 Juliol i 27 - 30 Juliol

L'espai de CIRC i AERIS Gente Colgada, amb més de deu anys de vida i experiència en la docència i creació de les Arts del Circ, ha decidit oferir-vos aquest ESTIU el seu primer CASAL de CIRC per a nens i nenes.

Us proposem dos torns: les setmanes del 20 al 24 i del 27 al 31 de Juliol de 2015, tot els matins de 9:00 a 13:00. Les activitats es realitzaran a l'Espai de Gente Colgada, al carrer d'Espronceda  – Barcelona, a 5 minuts del Metro de Navas (L-1) o Sagrera (L-1, L-5, L-9, renfe)

Els tallers i les activitats les donaran la Marta Serena i la Maria Cavagnero, dues artistes i pedagogues del circ i del teatre, membres de l Associació de Professionals el Circ de Catalunya i amb una gran experiència en la formació artísitica i el lleure infantils i juvenils. L'objectiu del casal és aprendre de manera individual i en grup les diverses tècniques de circ i de teatre, així com conèixer-nos, respectar-nos i atrevir-nos a superar els nostres límits, sempre de manera divertida, solidària i cuidadosa amb nosaltres mateixes. Cada setmana culminarà amb un petit GRAN espectacle final, on els nens i les nenes us mostraran allò que més els hagi agradat de les tècniques treballades.

Podeu inscriure les vostres nens i nenes a una setmana o a dues setmanes, com vulgueu. Un cop inscrites , us enviarem informacions més concretes ( esmorzar, vestimenta, etc ). No dubteu a preguntar qualsevol interrogant que us sorgeixi, i si coneixeu altres mares, pares o families a qui pugui interessar us agraïm que feu difusió d'aquesta informació. Esperem que us hi animeu! Les inscripcions ja estàn obertes i les places són limitades.