Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Casal

Casal d'estiu d'artistes'15 Va de circ i teatre (Mataró)

Inici:
25 de juny de 2015
Final:
24 de juliol de 2015
Adreça:
Casal Aliança de Mataró
Lloc:
Mataró
Preu:
Diversos preus

CASAL D'ESTIU D'ARTISTES '15 · VA DE CIRC I TEATRE! · MATARÓ

Quan: Del 25 de juny al 24 de juliol amb varietat de modalitats d'inscripció
Què: Dedicat a les arts circenses i teatrals
Qui: infants i joves de 4 a 14 anys*
* per altres edats pregunteu-nos
On: A l’espai Casal Aliança de Mataró
Quin horari: 9 a 13h i de 15 a 17h i amb servei de menjador i permanències.
Inscripcions: ja son obertes. 40 places disponibles.
Reunió informativa: dimecres, 13 de maig a les 19h al casal aliança oberta a tothom

L’objectiu és gaudir i tastar moltes de les disciplines pròpies del circ (equilibris, trapezi, malabars, monocicles) i del teatre (creació, assaig, jocs teatrals, maquillatge, vestuari, espectacle, narrar un conte) sempre des d’un esperit de descoberta i no competició i recolzant la creativitat i imaginació artística. A més de combinar-les amb activitats pròpies d’un casal d’estiu: farem platja, gimcanes, jocs d’aigua, sortides i excursions.

Les activitats es presenten emmarcades en un centre d’interès, una motivació de grup que proposa un objectiu a més de gaudir de la mateixa activitat.

Com a sortides, anirem al CIRC CRIC al Montseny, natura i circ!, i al nou BOSC VERTICAL del Parc Forestal, esport i aventura! I com a sortides matinals anirem a Buc de Llibres, Radio Mataró i a la Biblioteca. A més de gaudir d’un espectacle de circ al casal amb Cia. Mumusic Circus, d’un taller de màgia i de comptar amb els especialistes en circ Los Herrerita.

El casal és organitzat per Aliança Mataró, mútua de salut amb obra social, i la productora Circulant, circ en moviment, responsable de la programació de circ Mataró, circ al casal!. I amb la participació d’especialistes en circ, pedagogs del teatre i monitors titulats en educació del lleure.

Les inscripcions son obertes contactant amb el tfn. 616504410 i casaldecircmataro@gmail.com S’ofereixen un total de 40 places. La plaça es considerarà reservada un cop efectuat mínim el 50% de l’import total. Iniciat el Casal les inscripcions quedaran obertes sempre que hi hagi places lliures.

El casal es pot gaudir en diferents modalitats i preus: casal complet, matins, tardes, per setmana i un dia. Es preveu un 10% de descompte als socis de l’Aliança Mataró i en inscripció de germans en modalitats que siguin més d’1 setmana sencera.

La informació completa es pot veure a www.circulant.cat

Enllaços relacionats