Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

II Mostra d'espectacles de creació EtcA 2015

Companyia:
Escola de Teatre i Circ d'Amposta EtcA
Inici:
13 de juny de 2015 - 18:00h
Final:
13 de juny de 2015 - 00:00h
Adreça:
c/ Miralles 4-6
Lloc:
Auditori de la Fila d' Amposta
Preu:
3 €

 L' EtcA presenta la II Mostra d'espectacles de creació. 
Una síntesi de propostes escèniques protagonitzada pels diversos grups d'alumnes de teatre i circ del curs 2014-2015 i que representaran en públic el proper dissabte 13 de juny a l'Auditori de la Fila d'Amposta a partir de les 18:00 h.

Els grups que escenificaran els seus muntatges teatrals i de circ són:

18:00 h:
- Grups de Teatre Infantil I i II 
- Grups de Teatre Juvenil I i II

22:00 h:
- Grups de Teatre Adults I i II
- Grup de Circ I

Entrada: 3€
Entrada anticipada a secretaria de la Fila i 1 hora abans a guixeta.

El proper 13 de juny tindrà lloc la II Mostra d’espectacles de creació EtcA 2015 a càrrec dels alumnes de les diferents formacions i nivells de l’EtcA.

A l’Auditori de la Fila i des de les 18:00 de la tarda es podrà veure un recull
d’ espectacles de creació que han elaborat els diferents grups de l’escola.

Els grups de “Teatre Infantil” i “Teatre Juvenil” presentaran els muntatges realitzats en la última part del curs, com a tancament d’un procés d’aproximació al llenguatge teatral en el que s’ha treballat l’expressivitat, la comunicació, la capacitat creativa, el treball col·lectiu, l’escolta,… i en els que podrem veure per part dels alumnes l’assoliment d’objectius com l’autonomia a escena, el control de l’espai escènic, el gaudi amb el joc teatral i molta espontaneïtat, fruit d’un treball en el que ells han estat els protagonistes de tot el procés creatiu.

El segon curs de “Teatre Juvenil”, per la seva part, presentarà una adaptació de “La vida es sueño”, de P. Calderón de la Barca: un muntatge en que a partir d’aquesta obra han reflexionat sobre les seves expectatives i les que els altres els hi han imposat, amb una versió sorprenent, inèdita i amb molt d’humor.

Els alumnes de “Formació Bàsica en teatre” i del “Curs de tècniques de circ” tancaran aquesta II Mostra a partir de les 22 hores. “Ambients” i “Personatges” seran les propostes defensades pels alumnes de primer curs, finalitzant així un curs dedicat a l’aprenentatge dels elements que conformen el fet teatral, mentre que els de segon ens presentaran una síntesis del treball realitzat al llarg del curs, en el que s’han endinsat en diferents territoris dramàtics. Així doncs veurem propostes escèniques a partir de la Tragèdia, la Comèdia humana i el Clown, tres dels gèneres abordats al llarg d’aquest segon curs.

La Mostra de la nit es completarà amb números d’acrobàcia creats pels alumnes del “Curs de tècniques de circ”.

Les entrades per a la II Mostra d’espectacles de creació EtcA 2015 es poden adquirir a un preu de 3€ a la secretaria de la Fila i, 1 hora abans de l’inici de la Mostra – a les 17 i a les 21 – a la mateixa guixeta.El proper 13 de juny tindrà lloc la II Mostra d’espectacles de creació EtcA 2015 a càrrec dels alumnes de les diferents formacions i nivells de l’EtcA.

Les entrades per a la II Mostra d’espectacles de creació EtcA 2015 es poden adquirir a un preu de 3€ a la secretaria de la Fila i, 1 hora abans de l’inici de la Mostra – a les 17 i a les 21 – a la mateixa guixeta.

+ Info:

EtcA
Escola de Teatre i Circ d'Amposta
c/ Miralles 4-6 
43870 - Amposta
Tel: 657 931 625 
etca.info@gmail.com
www.etca.cat
@EscolaEtcA
Facebook.com/EscolaEtca