Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Indomador d'Animal Religion a la sala Hiroshima

Companyia:
Animal Religion
Inici:
25 de juny de 2015 - 21:00h
Final:
28 de juny de 2015
Adreça:
Sala Hiroshima
Descompte:
Entrada a 10€ per a socis de l'APCC. Compra a taquilla amb possibilitat de reserva prèvia enviant un mail a hola@hiroshima.cat Cal presentar el carnet a taquilla a l'hora de recollir i pagar l'entrada.

l concepte de l’animal és el punt de partida, el que desemboca en una paròdia grotesca del primitivisme humà i la diferència de sexes culturalment apuntalada. El gall intel·ligent i mascle de totes les gallines, el porc innocent dins de l’abundància amb actitud dominant, la vaca maternal amb poder de seducció i el poltre indomable. Aquest animalari és una aposta pel risc constant, un espectacle que ens mostra la força incontrolable que tots tenim dins i que ens connecta amb la nostra animalitat més profunda. Cossos transgènics, verticals, acrobàcies en talons, lluita de galls i balls rituals.

Quim Giron neix a Barcelona. Investiga i integra l’equilibri, el so, la percussió, el clown, el moviment animal i la estronomia. El 2006 va entrar a l’escola de circ LE LIDO (Tolosa). Més endavant decideix viatjar al nord d’Europa per acabar els seus estudis a doch (Universitat de Dansa i circ d’Estocolm). Allà rep la beca Sophie Hulten’s, per la innovació del seu treball, el risc i el control tècnic.

Idea original i adaptació: Quim Girón

Mirada exterior: Alba Serraute
Disseny de llums: Joana Serra
Disseny de música: Mathieu Lemat Pernaud i Niklas Blomberg
Vestuari i escenografia: María Bartrons

Durada: 55 minuts

Espectacle apte a partir de 8 anys

Beques de residència i creació: La central del circ, L’estruch, Subtopia, Adria Antic, Cronopis Cirqueon