Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Nit de Circ · Gala del Premis Zirkòlika 2011

Companyia:
Zirkòlika
Inici:
20 de desembre de 2011 - 20:00h
Final:
21 de desembre de 2011 - 00:00h
Adreça:
Carpa del Circ Raluy, al Port Vell (Moll de la Fusta de Barcelona, davant de correus)
Lloc:
Barcelona
Preu:
de 50 a 15 €
Descompte:
50%

Dimarts 20 de desembre a les 20 h se celebra la Gala dels Premis Zirkòlika 2011.

Serà a la Carpa del Circ Raluy, instal•lada al Port Vell (Moll de la Fusta de Barcelona, davant de correus). Una Nit de Circ on viure un espectacle, una trobada i una festa amb sopar i beguda inclòs amb el preu de l’entrada. A més, el públic assistent a la Gala votarà entre tots els nominats per triar el Premi especial de la Gala.

Els socis de l’APCC podeu gaudir d’un descompte del 50% sobre el preu de les entrades. (entre 8 i 10 euros).

En la gala, els guanyadors de la primera edició dels premis Zirkòlika s'uneixen per donar color a l'entrega dels premis de la segona edició.

Adrian Schvarzstein, el director de Circus Klézmer (el 9è Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular Nou Barris), amb més de tres-centes funcions arreu del món, dirigirà la gala en què es pretén entregar els premis de les 11 categories sense un presentador i que s'amenitzarà amb les actuacions de la companyia Daraomaï, l'artista de pilotes de rebot i malabars Fernando Pose, l'excèntric Adrian Schvarzstein, l'equilibrista Manel Rosés, el duo de teles aèries Kerry Raluy i Jean Christophe Fournier, els acròbates Richard i Alejandro Rossi, els artistes de la Cia. Ytuquepintas i, finalment, el pianista Sergi Soler, a més Pepa Plana que serà el darrer cop actuï a Catalunya professionalment, abans que iniciï la seva etapa en el Cirque du Soleil. La intenció és que els guanyadors d'aquesta edició participin en la gala de l'any següent.