Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Rhum de Monti i Cia. al Festival Circ Cric al Montseny

Companyia:
Monti i Cia.
Inici:
3 de juliol de 2015 - 21:00h
Final:
3 de juliol de 2015
Adreça:
Circ Cric Camp Cabnal s/n
Lloc:
Sant esteve Palautordera
Preu:
15€

 Homenatge al desaparegut pallasso, Joan Montanyès “Monti” (1965-2013)
En Joan Montanyès 'Monti' va deixar inacabat aquest projecte sobre la figura del mític pallasso Enrico Jacinto Sprocani, 'Rhum'. El seus companys de Monti & cia l'han volgut fer arribar a port. Per a nosaltres és un honor rebre'l al Circ Cric.
Rhum & Cia fa anys que no treballen i ningú no els crida per anar a actuar enlloc. Els seus pallassos malviuen al magatzem de la companyia i un bon dia reben una trucada inesperada... És Rhum?
Té un bolo? Ha trobat un bolo? Hi ha bolo, sí... d’un dia per l’altre.
Tots els membres de la companyia es mobilitzen: treuen la pols dels instruments, les arnes dels vestits i assagen l’espectacle que els va fer famosos. Però tenen un problema: Rhum no vindrà a fer la funció i no tenen August.
O més aviat en tenen dos, de problemes: hi ha dos carablanques a la companyia i la pista de circ és massa petita per a tanta intel·ligència. Un dels dos haurà de deixar de ser el pallasso llest i haurà de posar-se el nas vermell.

Intèrprets
: Guillem Albà / Joan Arqué / Roger Julià / Jordi Martínez / Pep Pascual / veu de la inconsciència (en off) Joan Montanyès Martínez 'Monti' dramatúrgia Martí Torras Mayneris, Joan Montanyès Martínez i Monti & cia. / direcció musical Pep Pascual / música original Pep Pascual i Monti & cia. / escenografia Sarah Bernardy i Martí Torras Mayneris / vestuari Rosa Solé / il·luminació Quico Gutiérrez / sò Ramon Ciércol / caracterització Toni Santos / ajudant de direcció Montse Tixé / ajudant d'escenografia Jordi Larrea / ajudant de vestuari Mireia Farré / assessorament coreogràfic Montse Colomé / cap tècnic Xavier Xipell 'Xipi' / producció executiva Xavier Ribalaygua / cap de producció Carles Manrique - Velvet Events / coproducció Velvet Events i Grec 2014 Festival de Barcelona

- See more at: http://www.circcric.com/es/festival-circo-cric#sthash.clo5m0rb.dpuf

Enllaços relacionats