Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Incert de Circ Pistolet al Centre Cultural Terrassa

Companyia:
Circ Pistolet
Inici:
6 de setembre de 2015 - 18:00h
Final:
6 de setembre de 2015
Adreça:
Centre Cultural Terrassa Rambla Egara, 240
Lloc:
Terrassa
Preu:
3€

La companyia terrassenca torna al nostre escenari amb l’espectacle Incert després d’haver estat guardonada amb el Gran Premi BBVA Zirkòlika 2014 i haver rebut també el Premi a la Millor Direcció. Els Premis Zirkòlica són un reconeixement al millor circ produït a Catalunya.

L’actuació del Circ Pistolet dona el tret de sortida a la 4a temporada BBVA de Circ del Centre Cultural Terrassa i al 7è Festival de Circ de Terrassa que se celebra del 6 al 10 de setembre a diferents espais de la ciutat.

Els artistes posen en joc equilibris acrobàtics que deixaran sense alè al públic i incorporen altres tècniques de circ com el contorsionisme, les verticals, el quadrant coreà, el cèrcol aeri i els malabars.

Fitxa Tècnica

Acròbates Tomàs Cardús: portor de mà a mà i en col·lectiu Miguel Garcia: portor de quadrant coreà i portor en col·lectiu Enric Petit: verticalista i portor en col·lectiu Rat Serra: àgil de quadrant coreà i àgil d’equilibris Anna Torné: cèrcol aeri, contorsió i àgil d’equilibris Albert Ubach: malabarista i portor en col·lectiu

Direcció: Anne Morin i Martí Salvat

Música: Víctor Morató (composició) Seis pájaros de un tiro (interpretació)

Disseny de llums: Vincent Millet

Vestuari: Valeria Plans

Estructures: Alfonso Cardona

Ajudes a la creació: La Central del Circ, Escola de Circ Rogelio Rivel, Associació de Circ Tub d’assaig 7’70 i Centre Cultural Terrassa.

Agraïments: Cia. Morosof, Cia XY, Dani Tomas, Albert Serra

Durada: 60 minuts

Enllaços relacionats