Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Casal

Casal d'Estiu d'Artistes · Va de Circ i Teatre! ·Edició Setembre

Companyia:
Circulant
Inici:
31 d'agost de 2015
Final:
10 de setembre de 2015
Adreça:
Teatre Casal Aliança
Lloc:
Mataró

Del 31 d’agost al 10 de setembre us proposem 9 dies de Casal dedicat a les arts circenses i teatrals per a infants i joves de 4 a 14 anys. El casal té lloc a l’espai Casal Aliança de Mataró en l’horari de 9 a 13h i de 15 a 17h i amb servei de menjador i permanències.

A l'edició de juliol que un total de 55 nens i nenes van gaudir del Casal d'artistes edició juliol. La majoria dels participants son de Mataró tot i que destaca l'interés de famílies vingudes d'altres indrets: cabrera, argentona, sant vicenç de Montalt o Vilassar de Mar. I cada any son més els participants que fan el casal en modalitat complet.

CENTRE D’INTERÈS: Les activitats es presenten emmarcades en un centre d’interès, una motivació de grup que proposa un objectiu vinculat a la mateixa activitat, a més de gaudir fent-la. A l’abordatge, Pirates! Una troupe viatgera ha sabut del nostre casal artístic i ens vol ocupar el nostre teatre. Nosaltres, la Troupe de circ, ens prepararem per ser un equip i demostrar que estem preparats per ocupar el casal! Crearem el nostre himne, la nostra bandera, les nostres acrobàcies i la nostra pròpia llegenda i actuació.

PROPOSTA DEL CASAL: L’objectiu és gaudir i tastar moltes de les disciplines pròpies del circ (equilibris, trapezi, malabars, monocicles) i del teatre (creació, assaig, jocs teatrals, maquillatge, espectacle) sempre des d’un esperit de descoberta i no competició i recolzant la creativitat i imaginació artística així com del món del lleure. Es a dir una combinació d’activitats artístiques i educatives: aproximació al circ i teatre alhora que al treball en grup, el joc o el respecte a la diferència.

ORGANITZACIÓ EN GRUPS: Les activitats previstes son les mateixes per a tots els participants del casal. I estan adaptades segons les edats de cada infant i jove. Solem conformar 3 grups d’edat: petits (4-6/7), mitjans (8-10) i grans (11-14) però serà en funció del nombre d’inscripcions i les edats que farem els grups.

ESPAI I SORTIDES: La majoria de les activitats les realitzem al teatre casal Aliança, un espai polivalent i amb les prestacions d’una sala teatral. Sortim per esmorzar a l’exterior i anem al Pati del Café nou habitualment. Obrim portes 15 minuts abans i acabem l’activitat a la 13h i a les 17h.

Farem una sortida de tot el dia a l’original Parc Francesc Macià de MALGRAT DE MAR. Ens desplaçarem amb tren i a peu ( a 15 min de l’estació) Si voleu saber més de l’espai mireu a: http://www.sortirambnens.com/excursions/excursions-a-parcs-i-jardins/231 caldrà portar el dinar de casa aquest dia.

El casal és organitzat per Aliança Mataró, mútua de salut amb obra social, i la productora Circulant, circ en moviment, responsable de la programació de circ Mataró, circ al casal!. I amb la participació d’especialistes en circ, pedagogs del teatre i monitors titulats en educació del lleure.

Les inscripcions son obertes contactant amb el tfn. 616504410 i casaldecircmataro@gmail.com S’ofereixen un total de 40 places. La reserva de plaça es pot efectuar via mail i telèfon. I caldrà enviar la fitxa d’inscripció emplenada i efectuar el pagament per considerar la inscripció formalitzada. Iniciat el Casal les inscripcions quedaran obertes sempre que hi hagi places lliures.

PREUS:

145 € Casal complet // 95 € Matins // 50 € Tardes // 11 € 1 Matí // 6 € 1 tarda

10% descompte Socis Aliança Mataró i en inscripció germans en modalitat més d’1 setmana.

SERVEI MENJADOR:

De 13 a 15h

9 € servei menjador/dia // 4 € servei menjador /dia amb carmanyola

Àpat al menjador del Casal Aliança. En cas de servei de carmanyola, es facilita plats, coberts i aigua mineral.

El pagament de menjador es pot fer en efectiu el mateix dia que s’utilitzi.

SERVEI DE PERMANÈNCIES:

De 8 a 9 h i de 17 a 18h

5 € servei /dia

El pagament del servei de permanències es pot fer en efectiu el mateix dia que s’utilitzi.

FORMALITZACIÓ INSCRIPCIÓ:

Cal omplir la fitxa d’inscripció que trobareu més avall i fer-la arribar (mail o entrega en mà a oficina Aliança) i pagar la totalitat de la inscripció segons modalitat realitzada per considerar la plaça formalitzada.

En cas de voler ampliar inscripció i serveis un cop iniciat el casal es podrà fer el pagament en efectiu al mateix casal.

El pagament es pot fer per transferència (24 hores) o en efectiu a les oficines d’Aliança Mataró ( Pl. Tereses, 22) en horari dl a dv. 8h30 a 15h.

INFORMACIÓ:

Informació i Inscripcions tfn. 616 504 410 i casaldecircmataro@gmail.com www.circulant.cat

Enllaços relacionats

Els participants al Casal de juliol amb el pallasso Sabanni Foto Circulant Els participants al Casal de juliol amb el pallasso Sabanni Foto Circulant