Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

CorRoc d'Escarlata Circus a la Sala Hiroshima

Companyia:
Escarlata Circus
Inici:
25 de desembre de 2015 - 18:00h
Final:
27 de desembre de 2015
Adreça:
Sala Hiroshima
Lloc:
Barcelona
Preu:
10 a taquilla, 8 euros anticipada

Ho ignorem, però el món és de les pedres. Per fora i per dins, han observat i atrapat la vida en el seu repòs. Algunes, estretament lligades a la vida dels homes, prenen forma de cor. Potser això pot semblar un misteri inexplicable, però no pas per la senyoreta Coral i pel senyor Pedro, hàbils mestres en l’exercici <<geocardioteatralcircense>>, que miren d’esbrinar l’ànima de les pedres. I, malgrat hi ha homes amb el cor petrificat, descobrireu el mineral com batega en una col·lecció insòlita de cors petrificats. Un gabinet ple d’artefactes i meravelles, una rara i curiosa col·lecció cardiopoètica que aplega un munt d’històries lligades als homes, a l’Art i a la Ciència, i que vénen a dar-nos la clau del món. Un viatge excepcional a través del temps.

Escarlata Circus des dels seus inicis en el Circ, viatja i explora diferents llenguatges sempre amb una constant nota poètica, amb una estètica i perfums particulars. Actualment explora amb espectacles de petit format on la proximitat humana i el pensament són frec a frec.
D’ençà els seus inicis professionals l’any 1987, han creat diferents espectacles, han estat els pares de La Fira del Circ Trapezi i acompanyants en altres projectes artístics de grans i de petits formats. La seva estela volta pel món

Diferents horaris:

Divendres 25 a les 20h

Dissabte 26 i diumenge 27 a les 18h i a lees 20h

Enllaços relacionats