Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Formació

Pal xinès iniciació - Intermedi amb David Candelich a la Rogelio Rivel

Companyia:
Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel
Inici:
28 de desembre de 2015 - 17:00h
Final:
30 de desembre de 2015 - 19:00h
Adreça:
C/ Portlligat 11-15
Lloc:
08042 Barcelona
Preu:
50

28, 29 i 30 de desembre de 17 a 19h / Preu: 50€

Contingut:

Curs dirigit a totes aquelles persones que volen tenir un primer contacte o ja tenen certa base tècnica amb la perxa xinesa. L'objectiu principal del curs serà assolir els conceptes bàsics de la tècnica com pujar i baixar de la perxa, les diferents posicions de repòs, banderes, caigudes i d'altres figures base que ens permetran, més endavant, treballar figures i moviments dinàmics més complicats.

Les sessions començaran amb un escalfament col·lectiu i exercicis de preparació física per tal que el cos estigui més preparat pel treball específic de la perxa xinesa. Alhora, les sessions acabaran amb uns bons estiraments que ens permetran relaxar la musculatura i millorar la flexibilitat corporal.

Per a poder treballar adequadament, cal portar calçat esportiu amb sola de goma, pantalons texans amb malles o mitges gruixudes a sota i samarreta de màniga llarga per tal d'evitar cremades.

Sobre el David:

Artista i formador en circ especialitzat en pal xinès, inicia la seva formació al Circ Petit de Pineda de Mar, ingressant posteriorment a l’Escola de Circ Rogelio Rivel a Barcelona, on s’especialitza en pal xinès. Amb el seu número ha participat a festivals i esdeveniments entre els quals:Festival Circorts , Trapezi de Reus, Nits de Circ al CaixaForum , Fira Modernista de Terrasa i varis cabarets de circ. Ha rebut formació en la tècnica de la mà de Pablo Rada (Sisters), Jesse Huygh, Adrià Cordoncilllo , Jeremías Faganel. Actualment és formador en pal xinès a l’Espai de Circ Cronopis, a Mataró.

Vídeo a http://www.youtube.com/watch?v=Zs5txzOlkBA

PLACES LIMITADES

ASSEGURANÇA OBLIGATÒRIA DE 10€
28, 29 i 30 de desembre de 17 a 19h / Preu: 50€

Enllaços relacionats