Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Formació

Trobada de portés acrobàtics a La Central

Companyia:
Celso Pereira
Inici:
19 de gener de 2012
Final:
19 de gener de 2012
Adreça:
La Central del Circ
Lloc:
Barcelona
Preu:
Entrada Lliure

Per començar l'any de la millor manera possible estem organitzant una trobada de portés acrobàtics el 19 i 20 de gener a La Central del Circ.
La trobada té un caràcter totalment informal, de manera que l'objectiu no és donar o rebre classes, sinó gaudir del plaer de veure'ns, ajudar-nos, inspirar-nos i entrenar tots junts, mentre aprofitem les possibilitats que ofereix compartir un espai.
Començarem a les 10 del matí i continuarem fins que el cos aguanti. El dijous dia 19 La Central tanca a les 20:00 i el divendres dia 20 a les 19:00.
La trobada és gratuïta, només que aquells que no siguin socis de La Central hauran de pagar la quota per utilitzar l'espai aquests 2 dies (que serà un preu especial).
L'únic que us demanem és que porteu alguna cosa per picar (fruita o xocolata o pa o fruitssecs o qualsevol altra cosa) perquè tots puguem picar mentre estem entrenant i així no fallin les forces.
Intentarem organitzar alguna altra activitat complementària audiovisual.

Passeu la veu i reenvieu aquest e-mail als qui cregueu que poden estar interessats, però recordeu que és important que ens aviseu si podeu venir o no per fer-nos una idea de quants serem.
Disculpeu si tot sembla massa precipitat però la idea ha sorgit fa poc i aquestes són les dates que ens semblaven millors.