Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Incert de Circ Pistolet a l'Auditori de Barcelona

Companyia:
Circ Pistolet
Inici:
27 de maig de 2016 - 20:00h
Final:
29 de maig de 2016 - 21:00h
Adreça:
L'Auditori
Lloc:
Barcelona
Preu:
12 euros

Incert parla de la incertesa, del pas de la vida a ritme de joc, de l’individual al col·lectiu, del caos a l’ordre. És un espectacle en el qual sis persones recorren l’escenari buscant una identitat col·lectiva davant de la incertesa i del no ser. Els artistes posen en joc equilibris acrobàtics que deixen sense alè i incorporen altres tècniques de circ com són el contorsionisme, les verticals, el quadrant coreà, el cèrcol aeri i els malabars.

L’espectacle és de la companyia Circ Pistolet, que neix del retrobament de dos artistes, l’Enric Petit i la Rat Serra que van començar junts, l’any 2003, en el món de les arts circenses. Junts creen petits números de circ que presentaran a diverses gales i festivals de tota la península.

Circ Pistolet és ara una formació de 6 artistes , que tenen com a punt de trobada els equilibris acrobàtics en col·lectiu, que combinen amb les tècniques individuals de cada component de la companyia: cèrcol aeri, diàbolos, verticalisme, quadrant coreà i equilibris acrobàtics de mà a mà.

Enllaços relacionats