Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Formació

CLOWN MASTERCLASS "ALLIBERA EL TEU ESPERIT COMIC" AMB STEVE SMITH

Companyia:
NOUVEAU CLOWN INSTITUTE
Inici:
9 d'abril de 2012 - 14:00h
Final:
14 d'abril de 2012 - 14:00h
Adreça:
Carders, 12
Lloc:
Barcelona
Preu:
300€
Descompte:
10%

Steve Smith ha construït una carrera plena d'èxits en la indústria de l'espectacle, utilitzant plenament els seus talents com un escriptor, performer, productor, professor, manager i director. Va iniciar la seva carrera actuant. Va estudiar en el Ringling Bros. i Barnum i Bailey Clown College, va guanyar un BFA en interpretació de l'Escola Goodman de Drama i va estudiar comèdia física amb alguns dels millors performers del món. Va actuar en el Major Espectacle sobre la Terra durant diversos anys abans de “escapolir-se del circ per unir-se a una llar"
Steve ha fet classes durant llarg temps i ha estat el Director de Ringling Bros. i Barnum i el Bailey Clown College durant deu anys, 1985 - 1994. També ha viatjat pel món que impartint tallers i classes magistrals de comèdia física. Durant el temps que va ser director del Clown College, Steve va concebre i va dirigir la 123 edició summament encertada de Ringling Bros. i Barnum i el Circ *Bailey ("el Major Espectacle sobre la Terra ").
En 1996, Steve va ser capaç de combinar les seves habilitats com un productor, performer i director com el Coordinador de Desenvolupament de Talent per a Produccions el *Chuck Jones Film Productions i va continuar produint i dirigint nombrós mostra incloent diverses de les seves propis obres i un one-man xou aclamat per la crítica, *Slapstick & *Sawdust.
Co-escriptor i director convidat en les edicions del 2005, 2006, 2008 i 2009 del Big Apple Circus
http://www.stevesmithshow.com/pdf/NYT_Clowning-5-87.pdf

http://www.stevesmithshow.com/index.html
 

Enllaços relacionats