Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Plecs a Bescanó

Companyia:
Cia. Enfila't
Inici:
4 de març de 2012 - 18:00h
Final:
4 de març de 2012 - 19:30h
Adreça:
CARRER MAJOR
Lloc:
TEATRE BESCANÓ, 17162 BESCANÓ
Preu:
12, 9 i 8 E

Diumenge 4 de març de 2012 a les 18 hores

“Ens obstinem a creure que la vida és una partitura ja escrita, però a cada plec ens sorprèn, ens colpeja”, diu Karl Marx. Què es pot esperar d’un paper gegant que escup als nostres protagonistes? Un músic i tres acròbates retallen, esquincen i pleguen el teló. Amb aquests bocins fan malabars, confeccionen vestits i fins i tot instruments!

Però els acròbates corren perill. Un artefacte es precipita perillosament cap a l’escenari. Ballen, giren i perden l’equilibri fins que una pluja fina de paper pren els seus cossos.
L’absència de text és compensada pels moviments màgics del cos, els plecs del paper, la música i un misteriós artefacte anomenat cablípside. Tot un món per descobrir!

Els elements de treball
Quatre potes té la taula de treball de l'espectacle.
La primera pota és el COS HUMÀ. Els plecs als que fa referència el títol també van dedicats al cos. Un cos humà construït amb articulacions que li permeten moure’s i expressar-se, per la qual cosa es passa la vida plegant-se i desplegant-se.

La segona pota és el PAPER. Un material pla que quan es plega es desplaça i ocupa l’espai. A PLECS és protagonista, se n’apropien els intèrprets: manipulen, construeixen o destrueixen tot allò que la imaginació proposa. El paper evoca allò contradictori: és fràgil perquè es talla i s’estripa amb facilitat, però també és resistent quan es plega o trena.

La tercera pota és un artefacte que hem anomenat CABLíPSIDE. Es tracta d’un cable tensat per dues el·lipses. Un invent que vol aportar personalitat única al treball d’equilibri (una recerca que ja va caracteritzar Locomotivo, l’anterior muntatge de Manolo Alcántara).

I la darrera pota, la MÚSICA. Gràcies a ella el cos humà i el paper es dobleguen. Una música interpretada en solos o duos i a la mercè del piano, el contrabaix, el clave, l’acordió, el trombó, la trompeta de cel·lulosa, el xilòfon de cartró...

PLECS és un espectacle sense text.

Durada de l'espectacle: 1 hora i 10 minuts

Plecs es va estrenar al TRAPEZI, la Fira del Circ de Catalunya, el maig de 2010 i va captivar el públic amb la insòlita combinació de música i circ i una proposta original i espectacular, perfecta per a tots els públics.

PREUS
Amics d'El Teatre: 8€
Anticipada: 9€
Taquilla: 12€
 

Enllaços relacionats