Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

35 anys d'Ateneu Popular 9barris

Companyia:
L'espectacle comptarà amb Los Galindos, Los Excéntricos, Joan Català i Martí Soler (Cia. Daraomai), Boni, Desastrosus Cirkus i La Família Bolondo
Inici:
10 de març de 2012 - 21:00h
Final:
10 de març de 2012 - 00:00h
Adreça:
Ateneu Popular 9barris - Portlligat, 11-15, 08042
Lloc:
Barcelona
Preu:
10€


 

Los Galindos
Los Galindos neix el 1991 en trobar-se artistes procedents del circ i el teatre de carrer amb l’objectiu de crear una troupe de Trapezi Volant. Des de l’inici portem a terme un projecte d’investigació i recerca d’un estil propi on la tècnica de circ està al servei del joc dramàtic. La vitalitat i generositat dels espectacles ha connectat sempre amb un públic de totes les edats i cultures. El pallasso creix amb la maduresa de la Companyia. La il•lusió, l’estudi i el risc son la nostra motivació, el tarannà és un venir i anar. El projecte continua...
Los Galindos han format part de produccions de l’Ateneu Popular 9barris, com Picasso i el Circ (2006), Circus Klezmer (9è Circ d’Hivern, 2004-2006), Ulls Clucs (7è Circ d’Hivern, 2002), Esplèndid (1er Circ d’Hivern, 1996).
El seu espectacle Maiurta, actualment en gira, va ser el passat mes de novembre de 2011 a l’Ateneu.

Los Excéntricos
Los Excéntricos són tres, Marcelyne, Sylvestre i Zaza, francesos o catalans tant se val perquè la seva pàtria és la Terra. Europa, Canadà, Estats Units, Xina, Japója fa 30 anys que fan i desfan les maletes pels antics i nous continents. Equilibristes, malabaristes i músics formen un trio de pallassos atípics, innovadors, poètics i surrealistes que renova la figura del clown mitjançant una mescla subtil de modernitat i classicisme.
“El talent, el bon gust musical, l’expressió gestual dels tres personatges revela un món prodigiós i sorprenent del qual el ressò subsisteix en la memòria dels espectadors encantats”. Premi Nacional de Circ 2011.

Joan Català i Martí Soler (CIA. DARAOMAI)
MARTÍ SOLER
Després dels seus estudis a l’Escola de Circ Rogelio Rivel de Barcelona, es perfecciona en la tècnica de mans a mans a l’Acadèmia Nacional de Circ Fratellini a París. Paral•lelament aprèn la tècnica de la Roda Cyr i treballa com a intèrpret en diferents companyies de circ i teatre abans de fundar la Cia. Daraomai i crear l’espectacle 1, 2, 3 poma.
JOAN CATALÀ
Joan es forma a l’Escola de Circ Carampa de Madrid i a l’Escola de Circ Rogelio Rivel de Barcelona abans de perfeccionar la seva tècnica en portés acrobàtics a l’escola nacional de circ de Moscú. Paral•lelament perfecciona la seva tècnica en dansa contemporània a diferents escoles de Barcelona i Brussel•les. Va de gira amb Cirkus Klezmer i integra la Cia. Daraomai al 2009 per crear l’espectacle 1, 2, 3 poma.
 

Boni
Com pot un personatge trobar, amb música, malabars i monocicles com a ingredients, la complicitat del públic? Com pot un manipulador d'artefactes amb rodes apropar-se al seu desig de ser una estrella de la música? doncs amb l'humor i els somnis, combustibles bàsics de la vida i eines de treball de Boni.
Boni ha estat al llarg de la seva trajectòria molt vinculat a l’Ateneu, des d’on ha participat al 8è Circ d’Hivern, La Plaça dels Prodigis, i ha dirigit el 30è Combinat de Circ.
 

Desastrosus Cirkus
Desastrosus Cirkus aposta per un llenguatge visual, mescla de teatre i circ, aproximant-se a les tendències actuals del nou circ europeu sense perdre de vista el punt de partida: el teatre de carrer. En la seva línia de treball característica, presenten un espectacle carregat d’humor i comicitat, unint elaborats números circenses amb imatges sorgides del món imaginari. Una barreja entre realitat i somni, on la il•lusió i la màgia del gest més senzill arriba més enllà que el desplegament de mitjans materials.
Estretament vinculats a l’Ateneu des dels inicis del projecte, també han format part de diversos espectacles del Circ d’Hivern (Zog, el planeta de Zog, La Plaça dels Prodigis).

La Família Bolondo
La Família Bolondo és un col•lectiu format per diferents artistes que provenen de companyies diverses de circ, com Los 2 Play, Cie. Morosof, Maxishows o Los Gingers i que han col•laborat amb companyies com Circ Cric i Zimmermann-De Perrot, entre d’altres. Han estat la companyia seleccionada per a la creació de Maravillas, 16è Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular 9barris.

Aforament limitat! Compreu entrades anticipades a Ticketea.com, al Bar de l'Ateneu Popular 9barris i a La Central del Circ.

Enllaços relacionats