Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Formació

Com parla un clown?

Companyia:
ESCOLA DE CLOWN DE BARCELONA
Inici:
5 de maig de 2012 - 10:00h
Final:
6 de maig de 2012 - 19:00h
Adreça:
CAL CLOWN
Lloc:
17773, PONTÓS, GIRONA
Preu:
200€
Descompte:
10%

Com parla un Clown?
5 i 6 de Maig
Professora: Clara Cenoz (Directora de l’Escola de Clown de Barcelona)
200€ (inclou curs, menjars i allotjament de divendres a diumenge).
Preu: 200€ (180€ si ja has realitzat un curs previ amb nosaltres) El preu inclou curs de 15h com a mínim, allotjament, tres menjars vegetarians diàries,dues snacks (matí i tarde) i visionat de videos relacionats amb el contingut del curs a la nit.

Arribada: 16 de Març a les 20:00h en l'estació de tren de Figueres.
Sortida: 18 de Març a les 20:00h (l'horari pot canviar segons les necessitats del grup)
Cal portar: sac de dormir i coixí, tovallola per a la dutxa, llinterna, nas vermell amb elàstic (l’Escola té a la venda per 3€), roba còmoda per a classe, calçat per caminar pel camp.

Ets d'aquestes persones que se senten a gust sent Pallassos però encara no s'atreveixen a obrir la boca perquè no saben com parlar? O saps què dir, però no et sents bé amb la veu del teu Clown?

De vegades quan s'aprèn a ser Pallasso pot resultar més fàcil mantenir l'estat Clown sense parlar que parlant. Quan parlem, o bé no sabem si parlar amb la nostra veu habitual, o no sabem si hem d'usar la nostra forma habitual d'expressar-nos, de pensar i de comunicar-nos. Fins i tot el nostre sentit de l'humor pot variar d'estar en Clown o no, i ho comprovem quan fem bromes com fem normalment però sent Pallassos no funcionen. Ens adonem que hi ha una línia molt subtil i que si la creuem perdem l'estat Clown i per tant l'efecte que desitgem causar en el públic. Per què succeeix tot això i com canviar-ho? En aquest curs pots reunir la suficient comprensió sobre aquest tema per poder saber, en el futur, com parlar des del teu Clown i quin és la veu més adequada per a ell/ella. Repassarem les bases del Clown per comprendre com pensa un Pallasso i com afecta això a la seva forma de parlar. Veurem d'on ha de sortir la veu del Clown i perquè. Ens explicarem coses mútuament per experimentar com explicar un conte, un acudit o explicar què és la Araquibutirofobia o quin és, en la nostra opinió Clown, la situació mundial actual. Buscarem la veu Clown que ens produeix més plaer.

Preferiblement cal tenir una mica d'experiència com Clown, però si no la tens i vols venir pots fer-ho, sabent que potser és molta informació de cop!